Lara, fiica Laurei Cosoi, a împlinit 2 luni. Ce mesaj emoționant a transmis actrița

Lara, fiica Laurei Cosoi, a împlinit două luni. Cum a sărbătorit actrița și ce mesaj a transmis?

Lara, fiica Laurei Cosoi, a împlinit 2 luni. Ce mesaj emoționant a transmis actrița

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară în luna iunie a acestui an. Actrița a născut o fetiță. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună două fete, pe Rita și Vera.

Fiica Laurei Cosoi, Lara, a împlinit două luni, iar actrița a transmis un mesaj special cu ocazia asta. Pe contul personal de Instagram, vedeta a povestit că se află împreună cu familia ei într-o vacanță în Salzburg, acolo unde au și sărbătorit-o pe cea mică. Mesajul a fost însoțit de o serie de fotografii din această călătorie, printre care și unele cu fiica Laurei Cosoi, Lara, dezvăluind și cum anume o alintă. 

„Pe Lara o alintăm „copilul muzică”, căci, de când s-a născut, face ca o turturică și ne cucerește de fiecare dată când îi auzim trilul. Azi, fetița noastră împlinește 2 luni și o sărbătorim acasă la „Mozart”, în Salzburg. Așa s-a nimerit, dar tare ne bucurăm de locul acesta desprins parcă din povești! La mulți ani, Lara bună! Să-ți fie viața ca o sărbătoare! Te iubim”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat acum ceva timp șapte ani de la cununia civilă, iar actrița a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o serie de imagini cu partenerul ei de viață și cu fetițele lor. Vedeta a fost împreună cu familia ei la festivalul Untold, iar ulterior au preferat să-și petreacă timpul într-o atmosferă rurală.

„Azi se împlinesc 7 ani de la cununia civilă. Ziua a început la @untoldfestival, a continuat cu o masă alături de prieteni în centru vechi și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruța, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apă rece de fântână. Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul! Mulțumesc”, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

Citește și
Teo Trandafir, dezvăluiri despre noua sa emisiune: „Voi face altceva'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people