Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit 10 ani de la cununia civilă: „Au trecut mult prea repede”

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au împlinit 10 ani de la cununia civilă.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit 10 ani de la cununia civilă: "Au trecut mult prea repede"

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit recent 10 ani de la cununia civilă. Actrița a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj plin de emoție pentru partenerul ei de viață. Vedeta l-a cunoscut pe soțul ei atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. 

Dana Rogoz și soțul ei s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară. Pe rețelele de socializare, vedeta a marcat acest moment cu un mesaj special, care a fost însoțit de o serie de fotografii de la cununia civilă. 

„Azi se împlinesc 10 ani de la cununia civilă. 10 ani de când am spus DA și am început să mă semnez cu „Dana Dragomir”.
Radu, îmi doresc să spunem DA unei vieți minunate împreună și în continuare! ❤️ Te iubesc.

Later edit: Pe seară am fost la aceeași ceainărie la care fusesem cu prietenii și familia în urmă cu 10 ani, după cununia civilă. Am fost noi 2, însoțiți de cei 2 copii. Și am numărat nenumăratele schimbări în acești 10 ani care au trecut mult prea repede”, a fost mesajul transmis de Dana Rogoz pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au aniversat acum ceva timp 18 ani de relație. Cu ocazia asta, actrița a transmis un mesaj emoționant prin intermediul căruia mărturisește că se simte recunoscătoare pentru momentele petrecute alături de partenerului ei de viață. Mesajul actriței a fost însoțit de o fotografie cu Vlad și Lia, cei doi copii ai lor. 

„18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi.”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și:
Când și unde va avea loc cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people