Anunțul făcut de Dana Rogoz pe rețelele de socializare: „A fost o zi foarte importantă pentru mine”

Dana Rogoz a împărtășit cu fanii ei un anunț referitor la cariera ei în actorie. Despre ce este vorba?

Anunțul făcut de Dana Rogoz pe rețelele de socializare: "A fost o zi foarte importantă pentru mine"

Dana Rogoz are o relație apropiată cu fanii ei de pe rețelele de socializare și obișnuiește să le povestească detalii din viața de familie, dar și din proiectele profesionale în care este implicată. 

De această dată, Dana Rogoz a făcut pe Instagram un anunț cu privire la cariera ei. Actrița le-a dezvăluit faptul că în curând își va face debutul ca regizoare și scenaristă. Vedeta a adăugat că a avut deja o ședință de producție legată de scurtmetrajul pe care îl va filma în această vară.

„Ieri a fost o zi foarte importantă pentru mine. Notez aici, să nu uit, că am avut ședința de producție pentru scurtmetrajul pe care îl voi filma la vară. Da, se întâmplă!!!!!!! Vara aceasta voi filma primul meu scurtmetraj ca regizor și scenarist. Și e cu mare bucurie”, a fost anunțul făcut de Dana Rogoz pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, urmăritorii Danei Rogoz au felicitat-o pentru acest moment important din cariera ei. „Mult succes!”, „Felicitări! Mult succes!”, „Mă bucur mult!! Ești foarte tare”, „Felicitări, Dana!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Dana Rogoz pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au aniversat recent 18 ani de relație. Cu ocazia asta, actrița a transmis un mesaj emoționant prin intermediul căruia mărturisește că se simte recunoscătoare pentru momentele petrecute alături de partenerului ei de viață. Mesajul actriței a fost însoțit de o fotografie cu Vlad și Lia, cei doi copii ai lor. 

„18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi.”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară. Actrița l-a cunoscut pe soțul ei atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. 

Citește și:
Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie pentru vânzarea ilegală a acțiunilor dintr-o afacere pe care o dețineau împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people