Fratele Laurei Cosoi a împlinit 18 ani. Imagini inedite cu Andrei

Fratele Laurei Cosoi, Andrei, a împlinit 18 ani, iar cu ocazia asta actrița a publicat imagini inedite cu el.

Fratele Laurei Cosoi a împlinit 18 ani. Imagini inedite cu Andrei

Fratele Laurei Cosoi a împlinit 18 ani. Cu această ocazie, actrița a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o serie de imagini cu Andrei. Cum arată acesta? 

În ziua în care fratele Laurei Cosoi a împlinit 18 ani, actrița i-a transmis un mesaj emoționant, dar a și postat fotografii inedite cu el. Vedeta în vârstă de 40 de ani mai are o soră, pe nume Alina, dar și doi frați vitregi. Tatăl Laurei Cosoi, care a fost răpus de coronavirus în luna noiembrie a anului 2020, a lăsat în urma sa doi băieți, pe Andrei și pe Marius.

În ciuda faptului că actrița se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, fratele Laurei Cosoi este discret în ceea ce privește aparițiile publice. Printre fotografiile împărtășite de către vedetă cu urmăritorii de pe Instagram, se numără și una în care apare alături de sora ei, Alina, însă și împreună cu regretatul ei tată. O imagine care a atras atenția este cea de la o prezentare de modă, în cadrul căreia Andrei, fratele Laurei Cosoi, defila pe podium. 

„La mulți ani, frățiorului maaaare! Să te bucuri de viață! Te iubim”, se arată în mesajul pe care Laura Cosoi l-a transmis fratelui ei, Andrei, care a împlinit 18 ani. 

Recent, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară. La scurt timp după ce actrița a confirmat că familia ei s-a mărit și are încă o fetiță, a transmis un mesaj prin intermediul căruia și-a exprimat bucuria prin care trece în aceste momente. Vedeta le-a mulțumit urmăritorilor ei și pentru gândurile bune.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, este mesajul postat de Laura Cosoi pe Instagram.

Citește și
Cine ar fi prezentatorul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' și ce vedete ar urma să participe

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people