Familia lui Elvis Presley, apariție memorabilă la premiera filmului „Elvis” la Graceland: „Un weekend atât de special”

Familia lui Elvis Presley a participat la premiera filmului „Elvis” de la Graceland.

Familia lui Elvis Presley, apariție memorabilă la premiera filmului „Elvis” la Graceland: „Un weekend atât de special”

Pentru premiera filmului „Elvis' la Graceland din Memphis, Tennessee, Elvis Presley a fost omagiat de fosta sa soție Priscilla Presley, alături de fiica sa, Lisa Marie Presley, și de nepoata sa, Riley Keough. În weekend, anticipatul film biografic cu Austin Butler în rolul regretatului rege al rock and roll-ului, a avut premiera la fosta sa proprietate istorică, cunoscută și sub numele de Graceland.

Familia lui Elvis Presley a participat la premiera filmului biografic

Pentru această ocazie specială, fosta soție a lui Elvis, Priscilla Presley, împreună cu fiica sa, Lisa Marie Presley, și nepoata, Riley Keough, au fost prezente pentru a sărbători debutul cinematografic al filmului „Elvis”. Riley a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj emoționant prin care și-a arătat entuziasmul cu privire la marele eveniment.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Suntem atât de încântați să fim în Memphis cu @elvismovie și cu toți interpreții minunați, @austinbutler @olivia_dejonge @kelvharrjr și Tom Hanks au făcut cu toții o treabă extraordinară. Îi mulțumesc lui @bazluhrmann pentru că a adus filmul la Graceland. A fost un weekend atât de special, nu mă puteam gândi la un loc mai bun pentru Premiera ELVIS în America”, a transmis Riley alături de o fotografie, în care apar cele trei.

Cea mai recentă apariție a familiei reprezintă și una dintre primele pentru Lisa Marie după ce fiul ei, Benjamin s-a sinucis în 2020. La începutul acestui an, Lisa a reflectat asupra tragediei în timp ce discuta despre viitorul film dedicat tatălui ei, împărtășind că regretatului ei fiu „i-ar fi plăcut enorm de mult”.

„Nu am mai postat de ceva timp pentru că nu sunt cu adevărat multe de spus. Așa cum am plâns și voi plânge pentru totdeauna pierderea fiului meu.” Lisa a continuat să explice că a rupt tăcerea pentru ca fanii ei să știe că filmul biografic despre Elvis este „pur și simplu spectaculos”.

Mesajul transmis de Priscilla Presley

Înainte de premiera filmului la Graceland, mama Lisei, Priscilla, a făcut și ea comentarii similare de admirație pentru portretizarea muzicianului de către Austin. Aceasta a numit interpretarea actorului ca fiind „extraordinară” și a rămas uimită de asemănarea dintre cei doi.

„Austin Butler, care l-a interpretat pe Elvis, este excepțional. La jumătatea filmului, Jerry [Schilling] și cu mine ne-am uitat unul la celălalt și am spus WOW!!!! Bravo lui, știa că are o responsabilitate uriașă.”, a scris Priscilla pe Facebook.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc despre finalul serialului Adela: „Am început să ne întristăm'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video