A fost dezvăluită cauza morții lui Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley

Potrivit medicilor legiști din Los Angeles, Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, s-a sinucis prin împușcare la vârsta de 27 de ani.

A fost dezvăluită cauza morții lui Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley

Medicii legiști au stabilit că Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, s-a sinucis prin împușcare la vârsta de 27 de ani.

Benjamin Keough a fost găsit mort pe 12 iulie, în locuința sa din Calabasas, Los Angeles. Decesul ar fi survenit în urma unei răni provocate de împușcătura cu pistol.

Reprezentantul Roger Widynowski a declarat la aflarea veștii către Associated Press că Lisa Marie Presley „este absolut devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenii ei și pentru fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. A fost dragostea vieții ei.”

Fosta iubită a lui Benjamin, Alexa Rohde, a postat un mesaj emoționant alături de câteva fotografii cu Benjamin, chiar după aflarea veștii că el a murit. Cu toate că ei nu mai erau împreună, cei doi încă mai aveau sentimente unul pentru celălalt. „Ai oferit din dragostea ta oricui avea nevoie de ea. Spuneai că Pustnicul este cartea ta favorită de tarot deoarece așa te identificai și tu. Făceai cele mai bune glume și încălcai mereu regulile. De când te-am cunoscut, ai fost persoana mea preferată.”


Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, ar fi vrut să calce pe urmele bunicului său, îndreptându-se către o carieră în muzică. În 2009, s-a vorbit despre un contract pe care acesta l-ar fi semnat cu casa de discuri Universal, în valoare de 5 milioane de dolari, pentru înregistrarea a cinci albume. Casa de discuri a negat, însă, la acea vreme un astfel de angajament.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nepotul lui Elvis Presley semăna izbitor cu foarte celebrul său bunic. El a debutat în muzică și actorie. Lisa Marie Presley a avut doi copii, Benjamin și Riley Keough, din relația cu fostul său soț, Danny Keough. De asemenea, ea avea alți doi copii dintr-o altă căsnicie. Riley Keough este actriță și model.

Citește și:
Fanii lui Britney Spears sunt îngrijorați că artista ar putea fi în pericol

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video