La o săptămână după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, Prințul Charles a ieșit din auto-izolare

Prințul Charles a rămas izolat la domiciliu după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Se pare că între timp acesta se simte mai bine.

La o săptămână după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, Prințul Charles a ieșit din auto-izolare

„Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta Prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni', declara recent un purtător de cuvânt al casei regale britanice, care a făcut anunțul săptămâna trecută că Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Prințul de Wales a petrecut șapte zile în auto-izolare în casa sa din Birkhall, Scoția, prezentând simptome ușoare. Soția sa, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost și ea testată și, cu toate că acesta a avut rezultat negativ, Camilla a decis să se autoizoleze. Casa de Clarence a confirmat luni că după ce s-a consultat cu doctorul său, Prințul Charles a ieșit din auto-izolare.

Palatul Buckingham a declarat anterior că regina și-a văzut ultima dată fiul  în data 12 martie și că aceasta era în stare de sănătate bună.

La scurtă vreme după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, Prințul Charles a apărut într-un story pe contul de Instagram al Casei de Clarence, care îl arată cum ia parte la inițiativa națională „Aplauze pentru salvatori', o modalitate prin care populația Marii Britanii a ales să își arate recunoștința pentru medici și ceilalți salvatori care luptă împtriva pandemiei de coronavirus.

Pe 10 martie, Prințul Charles a luat parte la un eveniment organizat la Londra de Water Aid, un ONG internațional pe care îl prezidează și la care a participat și Prințul Albert de Monaco, primul monarh infectat cu coronavirus. Acesta a ținut să menționeze însă că nu este el cel care l-a contaminat pe Prințul de Wales, pentru că nici măcar nu i-a strâns mâna acestuia. „Nu este posibil să aflăm persoana de la care Prințul a luat virusul, având în vedere numărul extrem de mare de angajamente și evenimente pe care acesta le-a avut în ultimele săptămâni', a declarat atunci Casa Regală.

Citește și:
Ordonanțele militare 5 și 6: Suceava intră în carantina totală și sunt anunțate noi restricții

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people