La Mulți Ani, INNA! Cele mai sexy și stylish look-uri ale celebrei cântărețe

INNA, una dintre cele mai stylish și talentate cântărețe autohtone, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

INNA nu încetează să ne inspire atât prin stilul său, cât și prin energia de care dă dovadă pe scenă.

Întotdeauna pregătită să ne surprindă, artista din România atât de cunoscută peste hotare ne uimește mereu când își face apariția la un eveniment sau prin imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Iată câteva dintre cele mai cool ținute ale sale.

INNA a lansat oficial în această vară albumul „YO”, primul album compus integral de artistă în limba spaniolă.

„Trăiesc cel mai frumos moment din viața mea, mă bucur de tot ce mi se întâmplă și sunt fericită! Am muncit mult pentru acest album cu David Ciente, producătorul cu care am lucrat toate aceste piese, cu NGM Creative pentru videoclipuri și cu un nou partener de drum – ROC Nation, pe lângă Global Records, casa mea de discuri”, a spus INNA.

„YO” este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana” și conține 11 piese. Toate cele 11 videoclipuri de pe album au fost filmate și regizate de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun de la NGM Creative, iar producția video Loops Production.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.7 milioane de fani pe Instagram. De curând, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări și devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Citește și:
#ELLETrendsParty: INNA, despre modă și muzică (VIDEO)

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people