Kendall Jenner, amenințată cu moartea

Kendall Jenner a obținut un ordin de restricție împotriva unui tânăr care ar fi amenințat-o cu moartea.

Kendall Jenner, amenințată cu moartea

Kendall Jenner a cerut ieri un ordin de restricție împotriva unui bărbat, care, potrivit informațiilor oferite de poliția din Los Angeles, ar încerca să o omoare. Tânărul în vârstă de 24 de ani se numește Malik Bowker și se pare că avea în plan să își cumpere o armă și să o împuște pe Kendall.

Potrivit documentelor oficiale obținute de TMZ, un detectiv din cadrul LAPD ar fi anunțat-o pe Jenner în legătură cu intenția lui Bowker. Acesta ar fi urmat să își cumpere o armă ilegală, să o împuște pe Kendall, iar apoi să se sinucidă.

De asemenea, modelul a afirmat că momentan tânărul este internat într-un spital de boli mintale, însă că va fi eliberat în curând. Aceasta a mai adăugat și că nu îl cunoaște pe Bowker, însă că amenințările sale i-au provocat o stare de anxietate și de stres.

În aceste condiții, un judecător i-a oferit lui Kendall Jenner un ordin de restricție împotriva lui Malik Bowker.

Recent, Kendall Jenner a fost dur criticată pe rețelele de socializare după ce a anunțat lansarea propriului brand de tequila. Imediat ce aceasta a dezvăluit brand-ul, numit 818, preluat după un cod poștal din zona Calabasas, California, reacțiile nu au întârziat să apară, utilizatorii rețelelor acuzând-o că profită fără nici un fel de justificare de un concept care ține de cultura mexicană, fără să aibă nici un fel de legătură cu aceasta.

Nu este prima dată când Kendall Jenner e criticată pentru acțiunile sale. Membra clanului Kardashian-Jenner a avut parte, de-a lungul ultimilor ani, de acuzații că este insensibilă, cea mai proeminentă fiind atunci când a fost imaginea Pepsi, în 2017, reclama respectivă înfățișând un protest Black Lives Matter.

Brand-ul 818, lansat de Jenner, ar fi fost lansat după patru ani de pregătiri, iar fondatoarea a declarat că acesta deja a câștigat o serie de premii ale industriei băuturilor spirtoase, printre care Best Reposado Tequila în competiția World Tequila Awards și Chairman’s Trophy în cadrul Ultimate Spirits Challenge.

Citește și:
Kylie și Kendall Jenner au avut o dispută și nu și-au vorbit timp de o lună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people