Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au făcut un gest emoționant pentru o tânără mamă bolnavă de cancer

Kate Winslet și Leonardo Dicaprio au ajutat o tânără mamă bolnavă de cancer care și-a întârziat tratamentul pentru a naște primul său copil.

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au făcut un gest emoționant pentru o tânără mamă bolnavă de cancer

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au fost alături de Gemma Nuttall, din Rossendale, Lancashire, după ce au auzit de suferința ei și au ajutat-o să strângă întreaga sumă necesară pentru a-i salva viața.

Aflată pe culmile disperării, o legătură neașteptată cu Kate Winslet a fost aceea care i-a acordat o a doua șansă la viață, tinerei Gemma Nuttall, bolnavă de cancer. După ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer ovarian, în timp ce era însărcinată cu primul ei copil, Gemma a făcut chimioterapie, dar din nefericire boala a recidivat și a ajuns la creier. Situația se înrăutățea, iar doctorii au început să facă diverse pronosticuri puțin favorabile.

Dar familia Gemmei a refuzat să renunțe la lupta cu această boală și mama sa a inițiat o pagină GoFundMe, după ce a descoperit un tratament revoluționar bazat pe sistemul imunitar, disponibil în Germania.

Singura problemă? Prețul. Întreg tratamentul costa aproximativ 30.000 de euro. Această strângere de fonduri i-a atras atenția lui Kate Winslet, deoarece și mama sa a dus o luptă grea cu aceeași boală, cancer ovarian. Actrița a apelat la ajutorul bunului ei prieten Leonardo Dicaprio pentru a strânge întreaga sumă.

Recent aceasta a postat pe pagina strângerii de fonduri următoarele: „Am luat legătura cu Gemma și scumpa sa mamă Helen, acum ceva vreme. Și suntem foarte entuziasmate să va anunțăm că am reușit să o trimitem pe Gemma la Hallwang pentru prima etapă a tratamentului'.

Poți urmări mai jos un video cu această emoționantă poveste de viață.

Citește și:
Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, adevărul despre relația lor

Text: Andreea Pacioras
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people