Kate Middleton se simte copleșită de munca ce a căzut pe umerii săi după Megxit

Conform ultimelor știri, ducesa de Cambridge este epuizată de cantitatea de atribuții care i-au revenit după plecarea lui Meghan și a lui Harry.

Kate Middleton se simte copleșită de munca ce a căzut pe umerii săi după Megxit

Cu câteva luni în urmă, prințul Harry și Meghan Markle au șocat o lume întreagă cu decizia lor bruscă de a se retrage de la îndatoririle regale. În timp ce cei doi trăiesc o viață pașnică, departe de toată agitația, există altcineva care a trebuit să-și asume un volum mai mare de muncă și acea persoană este nimeni alta decât Kate Middleton, Ducesa de Cambridge. Conform ultimelor declarații, ea este furioasă și se simte „captivă” și „epuizată”.

Programul de lucru al Ducilor de Cambridge nu s-a schimbat prea mult în ultima perioadă, iar în plus, cei doi au fost nevoiți să se ocupe și de educația școlară a copiilor de acasă, astfel încât nu este o surpriză că Ducesa Kate se simte un pic copleșită în aceste zile. O sursă apropiată Ducesei a declarat recent, pentru revista Tatler, că ei au rămas cu o cantitate „enormă” de îndatoriri și, deși își doreau să fie alături de copiii lor în adevăratul sens al cuvântului, nu mai pot face asta fiind practic abandonați de Ducii de Sussex.

„Nu mai pot nici să-și ducă dimineața copiii la școală, deoarece responsabilitățile pe care le au acum sunt enorme”. Kate, în ciuda situației în care se află, continuă să „zâmbească și să se îmbrace în mod corespunzător”, a explicat o altă sursă, dar „este furioasă din cauza volumului de muncă mai mare pe care îl are și se simte epuizată și captivă”. „Lucrează la fel de mult ca un director executiv de top, care trebuie să fie disponibil tot timpul, fără a beneficia de limite sau prea multe vacanțe”, a mai adăugat sursa. „Kate înțelege că singurul credo al Familiei Regale este datoria. În timp ce cu ducii de Sussex lucrurile se află într-o continuă incertitudine”.

Tensiunile dintre Middleton și Markle nu sunt însă o noutate și au pornit chiar în perioada nunții lui Meghan și Harry, când Kate dorea ca domnișoarele de onoare să urmeze protocolul stabilit în ceea ce privește vestimentația, dar Markle s-a opus. „La repetițiile pentru nuntă a avut loc un incident. Era o zi foarte călduroasă și, se pare, că a existat o ceartă asupra faptului dacă domnișoarele de onoare trebuie să poarte dres sau nu. Kate, conform protocolului, a considerat că ar trebui. Meghan nu a vrut.”

Fotografiile de la nuntă par să indice faptul că Markle a câștigat acea dezbatere, dar un insider al casei regale a mai adăugat: „În palat se aud numeroase povești ale personalului spunând despre Meghan că ar fi un coșmar și nu se comportă cum ar trebui, dar despre Kate nu s-a auzit niciodată așa ceva.” Un alt apropiat a mai adăugat pentru Tatler: „Kate își păstrează personalul, Meghan nu. Asta nu vă spune nimic despre ea?”

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton nu doresc să o trimită pe Charlotte înapoi la școală, atunci când reîncep cursurile

Foto: Arhiva revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people