Biograful Prințului Harry, Angela Levin, critică alegerile făcute în ultimul timp de Ducii de Sussex

Alegerile pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au făcut în ultima vreme au fost criticate de foarte multe persoane, inclusiv de biograful Ducelui de Sussex.

Biograful Prințului Harry, Angela Levin, critică alegerile făcute în ultimul timp de Ducii de Sussex

Angela Levin, biograful Prințului Harry, a publicat în revista Tatler un articol cu privire la Ducii de Sussex și alegerile pe care le-au făcut în ultimul timp. Aceasta a petrecut destul de mult timp alături de ei și i-a însoțit la mai multe angajamente regale. Ea îl descrie pe Prințul Harry ca fiind „carismatic, intuitiv, care acționează rapid, dar și neliniștit.”

Angela Levin consideră că ei se concentrează acum mult mai mult pe propriile lor persoane, având în vedere și decizia lor pe care au luat-o recent, și anume aceea de a se muta în Los Angeles. „Prințul Harry s-a transformat într-o persoană insensibilă și stresată.”

Ea a mai adăugat și că Prințul Harry trebuie să fie afectat de alegerea lui de a se retrage din familia regală. De asemenea, a mai dezvăluit că Prințul Harry i-a mărturisit la un moment dat că nu a reușit să aibă îndeajuns de multă grijă de mama sa, regretata Prințesa Diana, care a murit într-un accident tragic de mașină în anul 1997. „El mi-a spus că a simțit că nu a făcut suficient de mult pentru a-și proteja mama. Nici un tânăr de 12 ani nu putea gestiona această situație. El a vrut să facă o serie de schimbări și acum vrea să o protejeze pe Meghan, să o facă fericită. Cu toate acestea, la angajamentele pe care le-a avut în ultimul an părea îngrijorat.”

În același timp, Angela Levin a mai scris și că Meghan a ales să fie în lumina reflectoarelor. „Prințul Harry a spus că el și fratele său, Prințul William, voiau să își folosească celebritatea pentru a face fapte bune.”

La finalul articolului, Angela Levin i-a rugat pe cei doi să se întoarcă în Marea Britanie. „Țara pe care el o iubește are dificultăți acum. Întoarce-te acasă, Harry. Țara ta are nevoie de tine.”

Din 1 aprilie 2020, Meghan Markle și Prințul Harry nu mai au calitatea de membri seniori în familia regală britanică, iar acest lucru vine cu multe schimbări pentru celebrul cuplu. Pe 30 martie Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că renunță la contul lor de Instagram, Sussex Royal, transmițând un mesaj tuturor celor care îi urmăresc pe această rețea de socializare.

„Așa cum simțim toți, lumea în acest moment pare extraordinar de fragilă. Cu toate acestea suntem încrezători că fiecare om are potențialul și oportunitatea de a face o diferență – așa cum vedem acum peste tot în lume, în familiile noastre, comunitățile noastre și cei aflați în primă linie – împreună ne putem ridica unul pe celălalt pentru a realiza ceea ce s-a promis”, au declarat cei doi.

Citește și:
Ultima postare pe Instagram a lui Meghan Markle & Prințul Harry în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people