Kate Middleton impresionează din nou și vorbește despre maternitate și sănătate mintală.. pe Zoom

Kate Middleton a participat la o conferință pe Zoom cu diverse familii și experți medicali pentru a discuta despre impactul virusului Covid-19 în viața de zi cu zi a oamenilor.

Kate Middleton impresionează din nou și vorbește despre maternitate și sănătate mintală.. pe Zoom

În ultimul timp, întreaga familie regală britanică a devenit foarte familiară cu conferințele virtuale, folosind platforma Zoom cu diverse scopuri de comunicare. Atât Kate Middleton, cât și Prințul William s-au conversat cu numeroși britanici, de la studenți și profesori până la familii și experți din domeniul sănătății, pentru a întelege provocările și a încuraja publicul în această perioadă dificilă de pandemie.

Cu ocazia săptămânii „Maternal Health Awareness” din Regatul Unit, Kate Middleton a organizat o serie de apeluri pe Zoom, în care a discutat cu diverși părinți, experți și personal medical despre efectele pandemiei asupra famililor și a celor care lucrează în domeniul sănătății.

Ducesa de Cambridge a vorbit și despre subiectul sarcinii în această perioadă și efectele negative asupra sănătății mentale. Printre alții, aceasta a purtat o discuție cu doi părinți care tocmai și-au întâmpinat nou născutul, mama fiind încă pe patul de spital. Kate a început convorbirea prin a le ura toate cele bune și a continuat prin a-i felicita. „Mă bucur să vă cunosc”, a spus aceasta zâmbind. „Cu siguranță, cred că aceasta este o nouă experientă. Dar în primul rând, felicitări. Este băiat sau fată?” Părinții au continuat prin a-i prezenta Ducesei băiețelul lor, întorcând camera spre el.

Ducesa a continuat apoi conferința cu diverși experți din domeniul sănătății și au discutat despre principalele dificultăți pe care le întâmpină britanicii în această perioadă. Cea mai importantă dintre acestea este „izolarea socială'”, împiedicând oamenii să fie alături de familile lor, mai ales în perioada nașterii unui copil. „Această situație creează anxietate pentru că știm cu toții cât de importante sunt relațiile în acest stadiu prematur”, a spus una dintre femei.

Kate Middleton susține de mult timp această cauză și acordă importanță sănătății mentale postpartum. Cu ocazia evenimentului „Best Beginnings” din 2017, Kate a deschis subiectul și a explicat cât de repede se pot schimba lucrurile din viața unui părinte după naștere. „Nu există nimic care te poate pregăti pentru a depăși experiențele copleșitoare care te fac să devii mamă. Acest lucru este compus din diferite emoții, precum bucurie, epuizare, iubire și neliniște, iar toate acestea vin la pachet”, a spus aceasta. „Identitatea ta fundamentală se schimbă peste noapte. Treci de la a te gândi la tine ca persoană la a te gândi ca fiind mamă în primul rând”.

Încă de la începtul pandemiei, William și Kate au fost ambii foarte implicați, oferind un imens suport moral publicului. Pagina de Instagram a Palatului Kensington a postat un mesaj pe 29 martie în care a anunțat că cuplul se află permanent în contact cu diferite organizații pentru a întelege obstacole cu care se confruntă în această perioadă complexă.

Citește și:
Meghan Markle consideră că familia regală britanică s-ar fi implicat dacă tabloidele i-ar fi încălcat viața privată a lui Kate Middleton

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people