Kanye West susține că soția sa, Kim Kardashian, a devenit oficial miliardară

Kim Kardashian a vândut recent o parte din acțiunile KKW Beauty companiei Coty Inc pentru suma de 200 de milioane de dolari.

Kanye West susține că soția sa, Kim Kardashian, a devenit oficial miliardară

Kanye West a afirmat pe contul său de Twitter că soția sa, Kim Kardashian a devenit oficial miliardară. „Sunt foarte mândru de frumoasa mea soție, Kim Kardashian, fiindcă a devenit oficial miliardară”, a scris cântărețul. „Ai trecut printre cele mai nebune provocări, dar acum Dumnezeu strălucește asupra ta și a familiei tale. Sunt binecuvântat pentru viața noastră. Te iubim”.

Alături de acest text, Kanye a postat o poză cu mai multe legume, lucru care a stârnit un val de curiozități. Însă, Kanye este recunoscut pentru felul său excentric, așa că această postare, chiar dacă este greu de deslușit, este una tipică pentru fondatorul companiei Yeezy.

În urmă cu câteva zile, revista Forbes a afirmat că soția lui Kanye a vândut o parte din acțiunile KKW Beauty firmei Coty Inc pentru suma de 200 de milioane de dolari. Potrivit acestora, tranzacția ar fi făcut-o pe Kim să ajungă la o avere de 900 de milioane de dolari. De asemenea, Kim rămâne acționarul majoritar, continuând să dețină 72% dintre acțiuni.

Același lucru l-a făcut și sora ei, Kylie Jenner, care în luna noiembrie a anului trecut a decis să vândă 51% din acțiunile companiei sale, Kylie Cosmetics, companiei Coty Inc. Această tranzacție i-a adus lui Kylie 600 de milioane de dolari.

Kim Kardashian nu a confirmat public afirmația făcută de Kanye, însă a scris pe contul său de Twitter că se simte „binecuvântată și extrem de recunoscătoare”.

Mai multe surse au dezvăluit că perioada de carantină a cauzat niște probleme de căsnicie pentru Kim Kardashian și Kanye West. Cei doi nu obișnuiau să petreacă așa mult timp împreună, amândoi având un program destul de încarcat, cu puțin timp liber la dispoziție. Așadar, din cauza restricțiilor legate de pandemie, cuplul a trebuit să se adapteze, iar această tranziție nu a fost una ușoară. Prietenii apropiați au comentat însă că o despărțire ar fi ultimul lucru la care se gândește Kim.

Citește și:
Kim Kardashian și-a făcut o schimbare radicală de look la care nu ne așteptam

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people