Kim Kardashian și-a făcut o schimbare radicală de look la care nu ne așteptam

Kim Kardashian și-a luat din nou prin surprindere fanii, de data aceasta cu o schimbare de look la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Kim Kardashian și-a făcut o schimbare radicală de look la care nu ne așteptam

Cu siguranță Kim Kardashian este adepta schimbărilor și nu îi este teamă să experimenteze lucruri noi. Același lucru am putea spune și despre ultima ei schimbare de look, cu care și-a surprins urmăritorii.

Kim Kardashian a publicat pe Twitter un video de câteva secunde în care le arată fanilor noua culoare a părului ei, și anume un roșcat aprins. Iar dacă te gândești că ar fi apelat la o perucă, așa cum ne-a mai obișnuit Kim Kardashian până acum, ei bine, hairstylist-ul ei, Chris Appleton, a confirmat că ea chiar și-a vopsit părul.

Însă, nu este singura din familia Kardashian care și-a făcut schimbări radicale de look în ultima vreme. Atât Khloé Kardashian, cât și Kylie Jenner și-au uimit fanii. În timp ce Khloé a apelat la o culoare mult mai închisă, apropiată de nuanța naturală a părului ei, Kylie a renunțat la blond și a apelat la o perucă roz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

can you guess my favorite color

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner) pe

În trecut, mai exact în 2018, Kim Kardashian a fost criticată extrem de dur de către fani pentru o schimbare de look pe care o abordase. Mai exact, ea și-a împletit părul într-o mulțime de codițe, „în stilul lui Bo Derek”, după cum spunea vedeta la vremea respectivă. Fanii au reacționat imediat și au acuzat-o de cultural appropriation.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hi, can I get zero fucks please, thanks

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Citește și
Kim Kardashian ignoră zvonurile legate de problemele sale de căsnicie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people