Justin Bieber a fost acuzat că a furat o pereche de pantofi sport

Ultima alegere în materie de modă a lui Justin Bieber l-ar fi putut trimite în spatele gratiilor.

Justin Bieber a fost acuzat că a furat o pereche de pantofi sport

Miercuri, Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit pe Instagram Stories că a fost interogat de un agent de poliție pentru o pereche de sneakers Off-White x Nike Air Max 90. Pantofii sport, care sunt dintr-o colecție realizată din colaborarea dintre renumitul brand de articole sportive Nike și designer-ul Virgil Abloh, au în componență un fermoar prins de șireturi.

Ofițerul care l-a oprit pe Justin a crezut că pantofii sport au o etichetă de securitate, gândindu-se că artistul a furat perechea din magazin. „Virgil, doamne, frate. Mă omori, omule! Doar ce a venit un polițist să mă întrebe de ce am eticheta antifurt pe pantof”, a spus Justin într-un story, arătând pantoful sport. „Am fost nevoit să-i spun: „Frate, este doar moda. Nu știu. Iar el îmi spune: „Arată exact ca o etichetă de securitate. În timp ce eu am continuat: „Nu, frate, poți să verifici. Arată, dar nu este, îmi creezi probleme.”

Perechea de sneakers, care a fost lansată în luna ianuarie, face parte din colaborarea lui Abloh cu Nike. Deși prețul inițial a fost de 160 de dolari, ediția limitată atât de apreciată și dorită de pasionați a ajuns să fie revândută cu 600 de dolari. 

Citește și:
Martha Stewart și Snoop Dogg reconstituie o scenă din „Titanic', spre amuzamentul publicului

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people