Martha Stewart și Snoop Dogg reconstituie o scenă din „Titanic”, spre amuzamentul publicului

Martha Stewart și Snoop Dogg își celebrează prietenia într-un mod inedit, aducând un omagiu uneia dintre cele mai cunoscute povești de dragoste din toate timpurile.

Martha Stewart și Snoop Dogg reconstituie o scenă din „Titanic”, spre amuzamentul publicului

Într-un promo pentru noile episoade din seria „Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party” de pe VH1, cei doi aduc un omagiu filmului premiat cu Oscar, „Titanic”. „Cât de minunat este să te văd”, spune Snoop înainte ca el și Martha să reconstituie renumita scenă de pe vas. Cei doi se află în bucătărie, iar rapper-ul ține în ambele mâini două recipiente cu cartofi pe care urmează să îi prăjească.

După cum observăm, Martha îl interpretează pe Leonardo DiCaprio, în timp ce Snoop Dogg a intrat în pielea personajului Rose, interpretat de Kate Winslet. Scena se întâmplă în timp ce, în fundal, se derulează piesa lui Céline Dion, „My Heart Will Go On”.

Fanii s-au amuzat copios la video-ul postat, fiind vizualizat de peste 300.000 de persoane. Show-ul nominalizat la premiile Emmy se reîntoarce pe trei aprilie, pentru o serie de 10 episoade speciale intitulate „Martha & Snoops Potluck Party Challenge”. Printre participanți se numără Jonas Brothers, Matthew McConaughey și Tiffany Haddish.

Citește și:
Un nou video cu Donald și Melania Trump face valuri pe internet, iar motivul este bineîntemeiat

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people