Julianne Moore a sărbătorit 17 ani de căsnicie cu o fotografie inedită

Julianne Moore și soțul ei, Bart Freundlich, au sărbătorit 17 ani de căsnicie.

Julianne Moore a sărbătorit 17 ani de căsnicie cu o fotografie inedită

Julianne Moore și soțul ei, Bart Freundlich, au lăsat deoparte cuvintele de alint pentru cea de-a 17-a aniversare a căsniciei lor.

„I-am spus că ar trebui să facă duș”, a adăugat actrița în vârstă de 59 de ani în descrierea unei fotografii cu ea și Freundlich, cu 9 ani mai tânăr, în care cei doi apar îmbrățișându-se, desculți, lângă mașină.

„Iar el mi-a spus că îmi miroase părul a mucegai sau cutie veche”, a mai adăugat Julianne, urându-i acestuia o aniversare fericită după aceea. „Nu e nimeni altcineva cu care să vreau să fiu atât de mult zi de zi. Te iubesc”.

În comentarii, prietenii vedete ai actriței Julianne Moore – printre care și Rita Wilson, Samuel L. Jackson, Chelsea Handler sau Courteney Cox – s-au oprit să le ureze celor doi o aniversare fericită. „Efectiv definiția perfecțiunii… Voi doi o să fiți mereu pentru mine perechea perfectă”, a scris și actrița Jessica Capshaw.

Julianne Moore și Bart Freundlich s-au căsătorit în 2003 și au împreună 2 copii – Caleb, în vârstă de 22 de ani, și Liv, cu patru ani mai mică.

„Suntem foarte norocoși cu ceea ce ne-am ales să facem; viețile noastre sunt atât, atât de flexibile”, mărturisea Julianne într-un interviu cu Harper’s Bazaar din 2008 despre mariajul său cu regizorul Bart Freundlich. „Avem o viață de familie extrem de solidă și e cel mai satisfăcător lucru din viața mea”.

Înainte de a se căsători cu Freundlich, Julianne Moore a mai fost măritată și cu actorul John Gould Rubin, timp de 9 ani, din 1986 până în 1995. „M-am căsătorit prea devreme și nu prea voiam să fiu acolo”, explica ea într-un alt interviu.

Însă lucrurile nu s-au sfârșit aici – Julianne și Bart s-au întâlnit câțiva ani mai târziu pe platourile de filmare și s-au și căsătorit în 2003; cât despre diferența de vârstă de 9 ani dintre ei, actrița a declarat în repetate rânduri că acest mic detaliu nici nu a mai contat în fața iubirii lor.

Citește și:
Melania Trump este ironizată din nou pentru felul în care a renovat grădina de la Casa Albă

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people