Julia Roberts, apariție inedită în Hawaii 

Julia Roberts ne dovedește încă o dată că vârsta este doar un număr!

Julia Roberts, apariție inedită în Hawaii 

Julia Roberts a fost surprinsă de către paparazzi plimbându-se singură pe o plajă din Hawaii. Vedeta se află în vacanță, așa că ținuta pe care a ales să o poarte a fost una extrem de lejeră.

Cu toate acestea, Julia a reușit să ne dovedească încă o dată că arată incredibil de bine și că vârstă este doar un număr. Pantalonii scurți din denim i-au pus în evidență picioarele lungi și extrem de tonifiate. Pentru restul ținutei, actrița a optat pentru un tricou lejer și o cămașă în carouri, legată în talie.

În ultimul timp, ținutele alese de Julia Roberts au avut un mesaj clar. Aceasta a purtat fie măști de protecție pe care era inscripționat Votează, fie tricouri sau costume care încurajau cetățenii americani să își exercite dreptul de vot la alegerile prezidențiale ce au avut loc în Statele Unite ale Americii.

Deși este o activistă convinsă, se pare că, una dintre cele mai controversate apariții ale sale, nu a fost o demonstrație feministă, așa cum mulți au considerat-o. În 1999, la premiera din Londra a filmului Notting Hill, actrița și-a ridicat mâna pentru a-și saluta fanii prezenți pe covorul roșu, dezvăluindu-și axila neepilată. La momentul respectiv, unele persoane au blamat-o pentru neatenție, alte persoane au admirat-o pentru manifestația feministă și dărâmarea standardelor de frumusețe.

Însă, Roberts a povestit că nu a intenționat ca apariția ei să devină un statement și să rămână în istorie drept o manifestație feministă. Invitată în emisiunea Busy Tonight, actrița și-a amintit de acea premieră din urmă cu 20 de ani, spunând că părul său corporal nu a fost tocmai despre feminism, standarde de frumusețe sau ceva atât de semnificativ.

„Imaginea este încă vie în mintea mea, încă de la acea vreme. Nu mi-am estimat corect cam cât de lungă va fi mâneca rochiei, nu m-am gândit că voi face cu mâna fanilor sau că aceste două lucruri vor dezvălui lucruri personale despre mine. Deci nu a fost chiar un statement, ci doar o parte a statement-ului pe care îl fac ca om pe această planetă, pentru mine”, a declarat Julia Roberts.

Citește și:
Jennifer Lopez a apărut complet goală într-un video pe Instagram

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people