Jude Law va fi din nou tată! Actorul mai are 5 copii

Jude Law va fi din nou tată. Actorul în vârstă de 47 de ani mai are cinci copii, iar acum se pregătește pentru al șaselea.

Jude Law va fi din nou tată! Actorul mai are 5 copii

Jude Law va fi din nou tată – veștile că soția lui, Phillipa Coan, este însărcinată tocmai au apărut. Cuplul și-a sărbătorit recent prima aniversare de la nuntă, iar acum cei doi își lărgesc familia și se pregătesc pentru un alt membru.

Acesta ar fi primul copil al Phillipei Coan, în vreme ce Law are încă cinci copii, din fostele sale relații. Trei dintre ei, Rafferty Law, de 23 de ani, Iris, de 19, și Rudy, de 17, sunt rezultatul căsniciei lui Jude Law cu Sadie Frost. Însă Law mai are un copil în vârstă de zece ani, Sophia, cu fosta sa parteneră, Samantha Burke, și încă o fetiță de cinci ani cu Catherine Harding.

Întreaga lume a aflat că Jude Law va fi din nou tată după ce acesta a ieșit în oraș împreună cu soția lui, iar fotografii i-au surprins în imagini în care se vede că Phillipa are o burtică vizibilă prin haine. Până acum cei doi nu au confirmat sarcina, însă Law însuși a vorbit, mai devreme anul acesta, despre faptul că și-ar dori mult să aibă un copil cu soția lui.

 

View this post on Instagram

 

Jude Law, 47, is expecting his first child with his wife Phillipa Coan, 32. The actor, who is already a father of five, was joined by his wife during a trip to the shops on Sunday (May 17, 2020), where the behavioural psychologist was showing a clear bump. The couple, who were first spotted together at the Hay literary festival in 2015, got married at Old Marylebone Town Hall in London, three months after the actor announced their engagement. Law was previously married to actress and designer Sadie Frost, but the pair divorced in 2003. They have three children – Rafferty, 23, Iris, 19, and Rudy, 17. The actor also has daughter, Sophia, 10, with model Samantha Burke, and another daughter called Ada, five, with singer-songwriter Catherine Harding. #judelaw #philippacoan #pregnant #pregnantcelebs

A post shared by pregnant.celebrities (@pregnant.celebrities) on


Într-un interviu acordat publicației The Telegraph, acesta a spus: „Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez mai bine decât am făcut-o în toată viața mea. Avem o viață de familie incredibil de stabilă, de sănătoasă, minunată!”

Așa încât se pare că faptul că Jude Law va fi din nou tată a fost prevestit chiar de el. „Familia îi implică și pe copiii mei care sunt acum tineri adulți… și apoi cei mici sunt așa o bucurie și mă simt așa de bine cu ei. Îmi place la nebunie, așa încât nu văd de ce nu am mai avea un alt copil. Sunt foarte norocos să fiu împreună cu cineva de care sunt îndrăgostit nebunește. Ideea de a avea mai mulți copii mi se pare minunată.”

Cuplul și-a serbat aniversarea de un an a căsniciei pe 1 mai. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, alături de cei mai apropiați prieteni și de familie. Jude Law și soția sa au avut o relație de patru ani înainte de căsătorie.

Citește și:
Cine e bărbatul misterios din selfie-ul lui Jennifer Lopez?

Foto: HBO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people