Jorge, experiență neplăcută în vacanță. Ce a pățit artistul

Jorge le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare prin ce experiență a trecut în vacanță în Turcia.

Jorge, experiență neplăcută în vacanță. Ce a pățit artistul

Jorge se bucură împreună cu familia lui de o vacanță în Turcia. Artistul a împărtășit până acum cu fanii de pe rețelele de socializare câteva cadre din această escapadă, însă le-a povestit acestora și prin ce peripeții a trecut. Urmăritorii lui îl apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă și pentru faptul că de fiecare dată a vorbit deschis despre experiențele din viața lui. 

Într-un video publicat pe contul personal de Instagram, Jorge a dezvăluit că a avut parte de o experiență neplăcută în timpul vacanței pe care o petrece în Turcia împreună cu familia lui. Având în vedere temperaturile ridicate, s-a gândit că ar fi o idee bună să doarmă afară, pe un șezlong, drept urmare s-a pregătit așa cum trebuie pentru asta. Însă, cu toate astea, la un moment dat, artistul s-a trezit din cauza sistemului de irigație. În ciuda faptului că atunci l-a deranjat acest lucru, Jorge le-a povestit urmăritorilor săi această întâmplare pe care a întâmpinat-o având zâmbetul pe buze. 

„Deci doar mie mi se putea întâmpla, nimănui altcuiva. Pe la 1:30 aseară zic: „Hai să mergem la culcare”, dar îmi vine mie ideea genială „Și așa e foarte cald. Nu mai bine dorm eu pe plajă?”. Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi iau șosete, îmi iau halatul ca să mă învelesc. La ora 2 dimineața mă pun pe șezlongul ăsta să dorm. Încă se mai auzea muzica de la bar, dar nu mă deranja, era bumți bumți la maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, mamă ce mișto, ce senzație, ce atmosferă. 4 jumate dimineața, sistemul de irigație…”, a transmis Jorge pe contul lui de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de George Papagheorghe (@jorgeofficial.ro)

Citește și:
Raluca Bădulescu, decizie neașteptată după ce a anunțat că divorțează: „Depinde de zile…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people