Jorge, detalii inedite despre viața personală. Ce regrete are artistul: „N-a fost alegerea mea”

Jorge a dezvăluit unul dintre regretele sale și a vorbit despre relația cu copiii lui.

Jorge, detalii inedite despre viața personală. Ce regrete are artistul: „N-a fost alegerea mea”

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, care s-a remarcat prin talentul lui, dar și prin carisma care a prins imediat la public. Cu toate că este printre cei mai cunoscuți cântăreți, a preferat să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. Totuși,cântărețula oferit câteva detalii neștiute despre viața de familie și a dezvăluit un mare regret al său.

Jorge a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Artistula declarat că pandemia l-a făcut să conștientizeze cât este de important timpul petrecut cu familie. Jorge are o relație minunată cu copiii lui, Karina și David, și a dezvăluit ce discuții poartă cu aceștia, care se dovedesc a fi din ce în ce mai maturi.

„La un moment dat simți nevoia să te retragi un pic și să apari din ce în ce mai rar pentru că…toată nebunia care s-a întâmplat după pandemie ne-a ajutat sa conștientizăm că este mult mai important să petrecem serile în familie sau să facem ceva care ne ajută să evoluam. În primul rând, cititul e ceva care mă relaxează și mă ajută să evoluez, discuțiile cu soția, cu copiii. Și Karina mi-a zis de ce toate discuțiile cu mine trebuie să fie motivaționale”, a dezvăluit Jorge într-un interviu pentru Antena Stars, citat de Fanatik.

Deși se bucură de ani buni de celebritate, Jorge a declarat că își dorește să îi învețe pe Karina șiDavidsă își păstreze viețile personale departe de ochii lumii și comentariile curioșilor. Acesta a spus că dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, nu și-ar mai expune familia în spațiul public și ar rămâne mai discret atunci când vine vorba de copii.

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, mi-aș ține familia total departe de lumea mondenă. E ceva ce probabil o să-i sfătuiesc pe copiii mei, dacă o să aleagă meseria asta. De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea să fie expusă viața mea personală”, a spus Jorge.

Cum se înțelege artistul cu fiica lui din fosta căsătorie

Jorge și fiica sa, Karina, din căsnicia cu Alina Laufer, au o relație foarte bună și se văd destul de des. Tânăra este o domnișoară în toată regula și apelează la sfaturile prețioase ale tatălui ei, care se preocupă enorm de educația copiilor.

„Ne vedem de 2-3 ori pe săptămână și încerc de fiecare dată când ne vedem să-i insuflu din stilul nostru, din dorința noastră de a munci, de a realiza lucrurile pe care ni le dorim, pentru că nu ne pică din cer. Noi asta încercăm să-i învățăm pe copiii noștri. Îi direcționez pe copiii mei exact către capacitățile lor cele mai bune. Eu nu știu care sunt și nici ei, deocamdată. Cu timpul ele se cern și apar 2-3 abilități cele mai mari, ne focusăm pe ele”, a adăugat Jorge.

Citește și:
Amber Heard o menționează pe Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, în procesul de defăimare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people