Johnny Depp suferă de disfuncție erectilă, susțin avocații lui Amber Heard

Avocații lui Amber Heard susțin că disfuncția erectilă de care Johnny Depp suferă, l-ar fi determinat pe aceasta să o abuzeze sexual pe actriță cu o sticlă.

Johnny Depp suferă de disfuncție erectilă, susțin avocații lui Amber Heard

Noi detalii despre procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva lui Amber Heard ies acum la iveală. Potrivit Page Six, în luna martie, avocații lui Amber au susținut că actorul suferă de disfuncție erectilă. Aceștia au mai declarat și că problema medicală a contribuit la comportamentul agresiv al actorului, care ar fi violat-o pe Heard cu ajutorul unei sticle.

„Chiar dacă domnul Depp nu recunoaște că suferă de o disfuncție erectilă, o astfel de afecțiune este absolut relevantă pentru violența sexuală, inclusiv pentru furia domnului Depp și pentru folosirea unei sticle pentru a o viola pe Amber Heard”, se arată în documentele oficiale.

Avocații lui Heard au mai susținut și că afecțiunea de care ar suferi Depp l-ar fi făcut pe acesta „nervos și agitat” și l-ar fi determinat să „apeleze la o sticlă”.

În timpul procesul de defăimare, Amber Heard a povestit în instanță cum Johnny Depp a abuzat-o sexual cu o sticlă, la doar o o lună de la nunta lor din 2015.

„Mă uitam în ochii lui și nu l-am mai văzut pe el. Nu era el. Nu am fost atât de speriată în viața mea”, a declarat afectată Amber. „Îmi lovea capul de spatele barului și nu puteam să respir. Îmi amintesc că am încercat să mă ridic să-i spun că mă rănește cu adevărat. Nu puteam respira. Nu puteam să ajung la el. Nu m-am putut ridica.”

Rememorând scena, Heard a început să plângă, iar apoi a povestit cum Depp ar fi abuzat-o.

„Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că eram aplecată invers pe bar și mă uitam la lumina albastră. Spatele meu era pe blat. Am crezut că mă lovea cu pumnul. Am simțit această presiune pe osul pubian. Am crezut că mă lovește. Îi simțeam brațul mișcându-se. Părea că mă lovește. Simțeam doar această presiune. Nu simțeam durere, era doar această presiune asupra osului meu pubian.”

„Nu-mi amintesc ce am spus, îmi amintesc doar că stăteam nemișcată, că nu voiam să mă mișc. Îmi amintesc că m-am uitat prin cameră, îmi amintesc că m-am uitat la toate sticlele sparte, și îmi amintesc că nu am vrut să mă mișc pentru că nu știam dacă sticla pe care o aveam în mine era spartă. Nu o simțeam. Nu simțeam durere, nu simțeam nimic. Îmi amintesc că m-am gândit: ‘Te rog, Doamne, să nu fie spartă!'”.

Întrebată dacă „s-a confruntat cu vreo durere” în timpul incidentului violent, actrița a răspuns că: „Nu am suferit, nu… Nu mă gândeam la asta. Aveam inima zdrobită. În cele din urmă, mi-am dat seama că aș putea fi rănită pentru că sângeram. Dar m-am convins singură că sticla nu s-a spart. Disconfortul pe care l-am simțit după aceea a pălit în comparație cu cât de speriată și șocată eram.”

Însă a precizat că a sângerat și că a avut mai multe tăieturi, atât la nivelul brațelor, cât și al picioarelor, precum și vânătăi în zona maxilarului.

Citește și:
Chris Rock, reacție neașteptată după ce Will Smith i-a cerut iertare pentru incidentul de la Premiile Oscar

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people