Chris Rock, reacție neașteptată după ce Will Smith i-a cerut iertare pentru incidentul de la Premiile Oscar

Chris Rock l-a comparat pe Will Smith cu Suge Knight, un producător muzical aflat în închisoare pentru omucidere.

Chris Rock, reacție neașteptată după ce Will Smith i-a cerut iertare pentru incidentul de la Premiile Oscar

La patru luni de la incidentul violent de la Premiile Oscar, Will Smith a făcut publică o înregistrare video în care îi cere scuze lui Chris Rock pentru comportamentul său „inacceptabil”.

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, a spus actorul.

Smith a mai adăugat și că la momentul respectiv nu s-a „gândit la câţi oameni vor fi răniţi” și a ținut să le ceară iertare inclusiv mamei şi fratelui lui Chris Rock, Tony Rock, cu care a avut „o relaţie grozavă”. A fost unul de-ai mei şi probabil că este ceva ireparabil”, a mai spus actorul.

Acesta a adăugat și că şi-a petrecut ultimele luni „reproducând şi înţelegând nuanţele şi complexităţile a ceea ce s-a întâmplat în acel moment”.

„Nu există nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost comportamentul corect în acel moment”, a mai spus actorul.

În plus, a ținut să își ceară scuze atât familiei sale, cât și colegilor de breaslă.

Aceasta este o comunitate, am câştigat pentru că aţi votat pentru mine. Şi chiar mi se frânge inima că v-am stricat momentul”.

Cum a reacționat Chris Rock

La scurt timp după ce acest videoclip a fost publicat, Chris Rock făcut câteva glume pe seama incidentului, comparându-l pe Will Smith cu producătorul muzical Suge Knight, care în 2018 a primit o pedeapsă de 28 de ani de închisoare pentru omucidere.

„Dacă toată lumea pretinde că este o victimă, atunci nimeni nu va auzi adevăratele victime. Chiar și eu, când am fost pălmuit de Suge Smith… m-am dus la muncă a doua zi. Am copii. Oricine spune că vorbele rănesc nu a fost niciodată lovit cu pumnul în față”, a spus Chris Rock vineri seară în timpul unui show de stand-up comedy din Atlanta.

Citește și:
Shakira răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi făcut evaziune fiscală

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people