Revine Johnny Depp în seria Pirații din Caraibe?

Potrivit unei surse apropiate, Disney i-ar fi oferit lui Johnny Depp peste 300 de milioane de dolari pentru a reveni în seria Pirații din Caraibe.

Revine Johnny Depp în seria Pirații din Caraibe?

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la întoarcerea lui Johnny Depp în celebra producție Pirații din Caraibe. Potrivit unei surse apropiate, cei de la Disney ar fi dispuși să îi ofere actorului 301 milioane de dolari pentru ca acesta să joace din nou rolul lui Jack Sparrow.

„Cei de la Disney sunt foarte interesați să refacă relația cu Johnny Depp. Aceștia speră ca Johnny să îi ierte și să se reîntoarcă la personajul lui iconic”, a declarat sursa pentru PopTopic.

Cu toate acestea, un reprezentant al actorului a declarat pentru NBC News că toate aceste zvonuri „sunt inventate”.

În plus, în timpul procesului de defăimare pe care l-a intentat împotriva lui Amber Heard, Depp a mărturisit că nu își dorește să mai continue seria Pirații din Caraibe.

„Nimic de pe pământul asta nu v-ar convinge să lucrați din nou cu Disney pentru un film Pirații din Caraibe. Corect?”, l-a întrebat la un moment dat Ben Rottenborn, avocatul lui Amber Heard. „Este adevărat, domnule Rottenborn”, a răspuns actorul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce aceasta a publicat, în 2018, un eseu în Washington Post în care a scris despre violența împotriva femeilor, mărturisind că este o victimă și implicând că Depp a fost abuzatorul ei. Depp a pretins că Heard a făcut acuzațiile pentru atenție și vizibilitate, factori care ar ajuta-o în carieră. Johnny Depp i-a cerut lui Heard daune de 50 de milioane de dolari, în vreme ce Amber Heard l-a acționat, la rândul ei, în instanță pe actor.

După 3 zile de deliberări, juriul a decis că Depp va primi 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive. Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de Depp, ci de avocatul acesteia, Adam Waldman. Prin urmare, ea va primi 2 milioane dolari în daune compensatorii, însă fără daune punitive.

Citește și:
Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de 10 ani, a lovit o mașina de lux după ce tatăl lui l-a lăsat la volan

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video