Amber Heard susține că încă îl iubește pe Johnny Depp

„Îl iubesc. L-am iubit din toată inima", a mărturisit Amber Heard în primul interviu acordat de la încheierea procesului de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva sa.

Amber Heard susține că încă îl iubește pe Johnny Depp

Într-un interviu acordat pentru NBC News, Amber Heard a vorbit despre modul în care s-a desfășurat procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva sa, dar și despre sentimentele pe care le are față de actor.

În prima parte a interviului, care a fost difuzat marți, Amber a mărturisit că e de părere că „marea majoritate a acestui proces a fost desfășurată pe rețelele de socializare” și a vorbit inclusiv despre cum fanii actorului au atacat-o în mod constant.

Întrebată despre mesajul în care Johnny Depp ar fi promis că îi va administra „o umilință globală totală”, Amber Heard a răspuns:

„Nu sunt bună de victimă, înțeleg. Nu sunt o victimă plăcută, nu sunt o victimă perfectă. Dar când am depus mărturie, am cerut juriului să mă vadă și să audă vorbele lui, care au fost o promisiune că va face asta.”

În cea de-a doua parte a interviului, care va fi difuzată vineri, Amber Heard a declarat că se teme să nu fie dată din nou în judecată de Johnny Depp și că încă are sentimente pentru el.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Îl iubesc. L-am iubit din toată inima”, a mărturisit Heard. „Și am încercat să fac tot ce am putut pentru ca o relație profund viciată să funcționeze și nu am reușit. Nu am deloc sentimente rele sau rea voință față de el. Știu că ar putea fi greu de înțeles sau ar putea fi foarte ușor de înțeles dacă ai iubit pe cineva mult.”

„Mi-e teamă că, indiferent ce fac, indiferent ce spun sau cum spun, fiecare pas pe care îl fac va prezenta o altă oportunitate pentru acest tip de tăcere. Ceea ce eu cred că este menit să facă un proces pentru defăimare – să-ți ia vocea.”

Chiar dacă a recunoscut că a greșit mult în relația cu Johnny Depp, aceasta a declarat că își menține „fiecare cuvânt” din acuzaţiile de violenţă domestică intentate împotriva actorului.

„A fost foarte, foarte toxic, am fost oribili unul cu celălalt. Am făcut multe greşeli, însă am spus întotdeauna adevărul. Până la moarte, voi menţine fiecare cuvânt din mărturia mea.”

În ceea ce privește planurile de viitor, actrița a mărturisit că se va concentra asupra lui Oonagh, fetița sa în vârstă de un an.

Citește și:
Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se mai iubesc? Declarațiile actriței: „Nu voi uita niciodată când eram logodiți'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video