Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de 10 ani, a lovit o mașina de lux după ce tatăl lui l-a lăsat la volan

Fiul lui Ben Affleck a lovit o mașină de lux, după ce tatăl lui l-a lăsat la volanul acesteia.

Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de 10 ani, a lovit o mașina de lux după ce tatăl lui l-a lăsat la volan

Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de 10 ani, i-a dat bătăi de cap tatălui său, după ce a fost lăsat la volanul mașinii de lux. Samuel a lovit Lamborghini-ul de o altă mașină parcată lângă trotuar. În imaginile video ale incidentului obținute de TMZ, se pare că mașina sport de lux a atins roata din față a BMW-ului și, posibil, aripa acesteia.

Fiul lui Ben Affleck, implicat într-un incident cu o mașină de lux

Samuel a coborât apoi din Lamborghini pentru a se uita la locul unde mașina a lovit un alt vehicul. Vorbind cu publicația americană, un reprezentant al lui Ben a declarat că nu au fost provocate pagube și că toți cei implicați sunt bine. Un angajat de la 777 Exotics a susținut că nu a avut loc niciun accident și că cele două vehicule erau doar parcate aproape una de cealaltă, potrivit TMZ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inlovewithbenaffleck

Ben și Jennifer Lopez au fost fotografiați ulterior mângâindu-l pe cap pe Samuel și strângându-l în brațe, semn că au rămas relaxați, în ciuda incidentului. Affleck și iubita lui se uitau la diferite mașini când au verificat Lamborghini Urus galben, care se închiriază pentru 1.475 de dolari pe zi. Samuel, a cărui mamă este actrița Jennifer Garner, s-a urcat pe scaunul din față în timp ce motorul era încă pornit și a pus mașina în marșarier, atingând-o de BMW-ul alb.

Cum a reacționat actorul

Affleck se afla în afara mașinii în acel moment, iar Lopez era așezată în spatele lui Samuel, pe partea șoferului. După ce vehiculele au intrat în contact, Affleck s-a aplecat în Lamborghini și apoi s-a întors pentru a se uita la punctul în care vehiculele au intrat în contact, moment în care Samuel a coborât din mașină și a verificat locul. Ulterior, starul din „Good Will Hunting” și-a îmbrățișat fiul și l-a asigurat că nu a provocat nicio pagubă.

„Când Samuel s-a urcat în mașină, aceasta a mișcat-o înainte și înapoi. Avem o parcare mică și mașinile sunt apropiate. Toată lumea este în regulă. Affleck iubește mașinile. Sperăm că vor mai veni din nou.”, a declarat un angajat.

Citește și:
De ce Marius Moga nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței sale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people