Noi probleme pentru Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Actrița este investigată pentru sperjur

În 2015, Amber Heard a adus ilegal pe teritoriul Australiei doi câini Yorkshire Terrier.

Noi probleme pentru Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Actrița este investigată pentru sperjur

La puțin timp după ce a pierdut procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva sa, Amber Heard se confruntă cu noi probleme juridice. Actrița este subiectul unei anchete de sperjur în curs de desfășurare, ce vizează un incident din 2015 din Australia.

Heard a încălcat atunci legile stricte de carantină și de biosecuritate din Australia, aducând în mod ilegal pe teritoriul țării doi câini Yorkshire Terrier. În 2016, aceasta a pledat vinovată pentru falsificarea documentelor de călătorie a celor doi câini ai săi, Pistol și Boo, iar în 2021, Departamentul pentru Agricultură, Apă și Mediu din Australia a confirmat faptul că o investighează pe actriță pentru că a mințit autoritățile.

Săptămâna trecută, același department a declarat pentru Daily Mail Australia că ancheta este „în curs de desfășurare”, și că încă „investighează acuzațiile de sperjur” cu privire la aducerea ilegală a celor doi câini în țară. În plus, e posibil ca autoritățile australiene să solicite asistență din partea FBI. Deși șansele ca actrița să fie extrădată sunt mici, aceasta ar putea fi arestată dacă ar încerca să intre din nou în țară.

CONȚINUT VIDEO ELLE

După ce a pierdut procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva ei, Amber Heard își dorește să scrie o carte despre relația controversată pe care a avut-o cu actorul. Potrivit Ok! Magazine, Heard poartă deja discuții despre publicarea unei astfel de cărți, în care va povesti totul despre mariajul cu Depp. În plus, o sursă apropiată a declarat că actrița nu se teme că această decizie i-ar putea distruge definitiv cariera.

„Amber își consideră cariera la Hollywood încheiată. Deja poartă discuții și e entuziasmată pentru acest lucru. În acest punct nu mai are nimic de pierdut și vrea să spună tot”, a mărturisit sursa pentru Ok! Magazine.

Într-un interviu acordat pentru NBC News, Amber Heard a vorbit despre modul în care s-a desfășurat procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva ei, dar și despre sentimentele pe care le are față de actor.

În prima parte a interviului, Amber a mărturisit că e de părere că „marea majoritate a acestui proces a fost desfășurată pe rețelele de socializare” și a vorbit inclusiv despre cum fanii actorului au atacat-o în mod constant.

În cea de-a doua parte a interviului, Amber Heard a declarat că se teme să nu fie dată din nou în judecată de Johnny Depp și că încă are sentimente pentru el.

„Îl iubesc. L-am iubit din toată inima”, a mărturisit Heard. „Și am încercat să fac tot ce am putut pentru ca o relație profund viciată să funcționeze și nu am reușit. Nu am deloc sentimente rele sau rea voință față de el. Știu că ar putea fi greu de înțeles sau ar putea fi foarte ușor de înțeles dacă ai iubit pe cineva mult.”

Citește și:
Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video