Joe Jonas, alături de Demi Lovato după ce aceasta a fost internată în spital

Joe Jonas este alături de Demi Lovato în cele mai critice momente ale sale provocate de supradoza de droguri, postând mesaje de susținere pentru aceasta.

Joe Jonas, alături de Demi Lovato după ce aceasta a fost internată în spital

La ore distanță după ce s-a aflat că Demi Lovato a fost internată de urgență din cauza unei supradoze, Joe Jonas a revenit în spațiul online pentru a-și exprima gândurile pentru fosta sa iubită și actuala sa prietenă foarte apropiată, Demi. Ca toți dintre voi mă gândesc la @DDLovato acum. Are nevoie de rugăciunile și sprijinul nostru. Toți știm cât de puternică ești, Demi.' a scris starul pop rock, folosind hashtag-ul #prayfordemi.

Hashtag-ul #PrayForDemi a fost folosit de către mii de fani, fiind ales și de ceilalți doi frați Jonas, Ellen DeGeneres, cea mai bună prietenă a sa, Ruby Rose și multe alte celebrități. Nick Jonas a mărturisit printr-un tweet: Ca toți dintre voi urmăresc știrile despre Demi îngrozit. Toți o iubim și trebuie să ne rugăm pentru ea ca să se facă mai bine. Este o luptătoare'. Nici reacția lui Kevin nu a întârziat să apară: Mă rog pentru și mă gândesc la @ddlovato și familia sa acum'.

Reacțiile foștilor săi colegi din Camp Rock au venit după ce Lovato a fost salvată din reședința ei din Hollywood Hills și dusă de urgență la spital marți, după ce a fost găsită inconștientă din cauza unei supradoze. Deși prima oară s-a vehiculat că ar fi luat heroină, ea a refuzat să mărturisească medicilor ce substanțe a consumat, iar în locuința sa nu au fost găsite droguri. O sursă pentru taboidul DailyMail, a confirmat spusele artistei, spunând că nu a fost vorba despre heroină, însă nici aceasta nu dorește să ofere mai multe detalii.

Totodată, se știe faptul că îndrăgita cântăreață s-a confruntat în trecut cu dependența de cocaină și OxyContin, iar potrivit UsWeekly, prietenii săi deja țineau la îndemână Narcan în caz că s-ar întâmpla așa ceva'. Sursa a dezvăluit faptul că prietenii ei știau că o să se întâmple asta, pentru că a început din nou să consume atât de mult. Au stat toată noaptea de dinainte petrecând în casa ei. Din fericire, Narcanul și-a făcut efectul și ea se va recupera'

Reprezentantul lui Demi Lovato a anunțat că aceasta este conștientă și vorbește'. Agentul a continuat spunând: Demi este trează și alături de familia sa, care dorește să le mulțumească tuturor pentru dragostea, sprijinul și rugăciunile primite'.

Demi Lovato s-a luptat cu abuzul de droguri ani la rând, având simultan probleme cu depresia, tulburări de alimentație și autoagresiune. Din cauza unor astfel de afecțiuni, a fost internată într-un centru de reabilitare, în 2010, la vârsta de doar 18 ani, iar de 6 ani nu a mai consumat substanțe interzise. Totuși o sursă din cercul său de apropiați a relatat pentru People că Lucrurile au fost o varză totală în ultimele luni de zile. Ea și echipa ei au rupt legăturile, iar ei au jucat un rol important în reabilitarea acesteia cu ani în urmă. Nu a mai fost într-o stare bună'.

Frații Jonas sunt cei care primesc credit pentru atragerea atenției asupra stării mentale a lui Demi. În documentarul din 2017, Simply Complicated, o reflecție complexă a acesteia asupra problemelor sale pe care le-a avut cu consumul de droguri, Nick Jonas relatase că Îmi amintesc că simțeam puțină mândrie pentru asta, poate una egoistă fiindcă o ajutam să redevină Demi cea pe care o știm și o iubim. Nu va face nimic nebunesc, o să fie bine, dar după, episodul s-a întâmplat (episodul' la care face referire Nick fiind de fapt lovitura de pumn primită de o dansatoare de rezervă din timpul tuneului Camp Rock 2'). În cadrul aceleiași producții, managerul lui Demi Lovato confirmă intervenția fraților Jonas, spunând că De fapt, frații Jonas sunt cei care au tras semnalul de alarmă și au observat că Demi virează în altă direcție'.

Citește și:
Demi Lovato, internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de droguri

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people