Demi Lovato, internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de droguri

Cântăreața și actrița Demi Lovato a fost internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de droguri.

Demi Lovato, internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de droguri

După ce vestea că Demi Lovato a fost spitalizată de urgență a ajuns în presa și la fanii artistei, reprezentantul acesteia a dat publicității și o declarație oficială.

„Demi este trează, conștientă și are alături familia ei care vrea să le mulțumească tuturor pentru dragostea, rugăciunile și susținerea. Unele dintre informațiile apărute sunt incorecte și familia solicită dreptul la intimitate și la cât mai puține speculații, deoarece sănătatea și recuperarea ei sunt acum cele mai importante lucruri”, se arată în declarația acordată publicației Variety.

TMZ a fost prima publicație care a anunțat aseară faptul că Demi Lovato, în vârstă de 25 de ani, a fost internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de heroină, citând surse aparținând poliției locale. Cu toate acestea, la scurt timp, un apropiat al artistei a precizat că „supradoza nu a fost de heroină”.

Lovato a fost transportată aseară de urgență la spital după ce a fost găsită în casa ei din Hollywood Hills, TMZ susținând că incidentul a avut loc chiar în casa acesteia. Poliția din Los Angeles a confirmat atunci că a existat o urgență medicală la adresa artistei, fără a dezvălui identitatea persoanei.

Aceeași sursă a declarat că Demi a refuzat să spună medicilor care a fost substanța care a dus la supradoză, iar în locuința ei poliția nu a găsit droguri de niciun fel. La momentul sosirii medicilor, Demi era inconștientă, iar aceștia au folosit pentru a o stabiliza Narcan, un medicament utilizat în cazul supradozelor de droguri pentru a contracara efectele.

Ultima apariție în public a lui Demi Lovato a fost în această duminică, la California Mid-State Fair, unde a concertat alături de Iggy Azalea.

Demi Lovato a vorbit de-a lungul anilor despre problemele pe care le-a avut cu drogurile și abuzul de medicamente, însă recent a sărbătorit 6 ani de când nu mai consumase substanțe interzise. Cu toate acestea, în iunie, ea a lansat piesa „Sober”, iar unele dintre versuri indicau faptul că ar fi reînceput să folosească astfel de substanțe.

„Motivul pentru care am vorbit atât de deschis despre povestea mea este că știu că există oameni care au nevoie de ajutor și vreau să le transmit că este ok să ceară ajutorul”, a declarat artista în luna martie în cadrul unui concert. „Sănătatea mentală este ceva de care toți avem nevoie să vorbim. Să spunem tuturor că este ok să ai o problemă medicală relaționată cu sănătatea mentală și o problemă cu dependența”.

Citește și:
Demi Lovato se demachiază într-un video, iar rezultatul vorbește de la sine

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people