Jennifer Lawrence s-a logodit. Cine este Cooke Maroney, logodnicul artistei

Jennifer Lawrence s-a logodit și, dacă te întrebai cine este Cooke Maroney, logodnicul actriței, ți-am pregătit mai multe informații despre acesta.

Jennifer Lawrence s-a logodit. Cine este Cooke Maroney, logodnicul artistei

Reprezentatul lui Jennifer Lawrence a confirmat pentru E! News logodna actriței, așadar este oficial. Cu toate acestea, probabil te întrebi cine este Cooke Maroney, logodnicul actriței, cei doi având până acum o relație discretă.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se pare că formează un cuplu din iunie 2018, atunci cei doi fiind văzuți împreună. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson. În vara anului trecut Jennifer și Cooke au petrecut foarte mult timp împreună, ei mergând împreună și în vacanță în Europa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @peoplewebvip on

Cine este Cooke Maroney

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au fost fotografiați în nenumărate rânduri în New York, iar primele zvonuri despre o posibilă logodnă au apărut după ce actrița a fost văzută recent purtând un „inel imens”.

Cine este Cooke Maroney? Logodnicul lui Jennifer Lawrence are 34 de ani și este directorul galeriei de artă Gladstone din New York. El a lucrat până acum cu numeroși clienți importanți precum Carroll Dunham și fostul iubit al lui Björk, sculptorul Matthew Barney. Potrivit The Cut, Cooke Maroney a absolvit Istoria Artei la New York Univeersity, însă se pare că el calcă pe urmele tatălui său, care a lucrat tot în domeniul artei, ocupându-se de picturile americane pentru casa de licitații Christie’s.

Dacă îl vei căuta pe cananele de social media vei observa că este o persoană discretă, el având un cont de Instagram privat, cu doar 2000 de followers. În schimb, Cooke Maroney a fost văzut la numeroase petreceri din lumea artei, însă cei care îl cunosc au declarat că știe să petreacă cu moderație. „El iubește cu siguranță distracția, însă nu aș spune că este lipsit de control. Lui îi place să se distreze, un tânăr din New York care vrea să fie prezent și să se distreze. Atunci când ieșim, bem cu siguranță, ne distrăm”, a declarat o sursă pentru The Cut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood Pie (@hollywoodpie) on

Jennifer Lawrence și Cookey Maroney nu au vorbit până acum despre relația lor, însă mai multe surse apropiate au vorbit despre cei doi, spunând că relația lor este minunată. „Ea zâmbește așa cum nu am mai văzut-o vreodată cu alți iubiți”, a declarat o sursă pentru People în august.

Jennifer Lawrence a mai avut relații serioase cu Nicholas Hoult și Darren Aronofsky.

Citește și:
Nicholas Hoult ne spune cum se simte lucrând cu fosta lui iubită, Jennifer Lawrence

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people