Jennifer Aniston și Lisa Kudrow vorbesc despre reuniunea actorilor din Friends

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au dezvăluit detalii despre cum va arăta mult așteptata reuniune a celor șase actori din serialul Friends.

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow vorbesc despre reuniunea actorilor din Friends

Încă din iarna acestui an, de când a fost făcut anunțul oficial că va exista o reuniune a celor șase actori din serialul Friends, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură marele eveniment. Însă, din păcate, fanii celebrului sitcom mai au de așteptat. Pandemia de coronavirus a dat planurile echipei peste cap, dar odată ce situația va permite reluarea filmărilor, ne vom putea bucura de un episod special, marca Friends, ce va fi difuzat HBO Max.

Ieri, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au fost invitate în cadrul emisiunii Variety „Actors on Actors”, iar unul dintre subiectele abordate a fost și mult așteptata reunine.

„Cred că o să fie foarte distractiv. Asta dacă ieșim odată din carantină și reușim să facem reuniunea”, a spus Jennifer. Lisa s-a arătat la fel de entuziasmată declarând că „Da, ar fi minunat. De-abia aștept să facem asta. Nu știm tot despre ce urmează să se întâmple. Cred că și noi trebuie să fim surprinși de unele lucruri”.

Însă, cele două actrițe au făcut câteva precizări despre episodul special, și au anunțat că nu își vor relua rolurile iconice din serial. „Știm că nu există un scenariu. Nu o să fiu Rachel, deși cumva sunt. De fapt, toți avem mici părți ale personajelor în noi”, a spus Aniston. „Da, eu nu o să fiu Phoebe”, a adăugat Lisa.

În același interviu, Lisa Kudrow a recunoscut și că nu se uită la serialul care a făcut-o celebră.  „Nu mă uit la serial. Încă nu mă uit fiindcă sper ca într-o zi să ne adunăm toți și să ne uităm împreună la el”. Jennifer în schimb, recunoaște că se amuză copios ori de câte ori revede un episod. „Îmi place când dau întâmplător peste un episod din Friends. Îmi aduc aminte că eram cu Courtney și încercam să găsim o referință anume din serial. Așa că am dat peste o serie de bloopers. Am stat în fața calculatorului ca două tocilare și ne-am amuzat teribil de noi”.

Chiar dacă încă nu știm când vor avea loc filmările, sau când va fi difuzat episodul special, un lucru este sigur: reuniunea va avea loc. Așa că, între timp, nu ne rămâne decât să așteptam marele moment, la care speram încă din 2004.

Citește și:
Kristen Stewart este prințesa Diana într-un nou film biografic

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people