Actorii serialului Friends se alătură luptei împotriva Covid-19 și le-au pregătit fanilor o experiență inedită

Actorii din celebrul serial Friends le-au pregătit fanilor o surpriză prin intermediul căreia vor ajuta și persoanele afectate de pandemia de coronavirus.

Actorii serialului Friends se alătură luptei împotriva Covid-19 și le-au pregătit fanilor o experiență inedită

În urmă cu o lună, fanii serialului Friends primeau o veste destul de proastă, și anume că noul episod al îndrăgitului serial, care urma să fie difuzat pe HBO Max, a fost amânat pentru moment din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, actorii din serial le-au pregătit fanilor o surpriză care are un scop caritabil. 

Mai exact, Jennifer Aniston, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Friends, a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care își anunță fanii că au oportunitatea de a se bucura de o experiență alături de celebritățile din serial și că prin acest mod pot dona organizațiilor care ajută persoanele afectate de pandemia de coronavirus.

„Hei, prieteni. Suntem încântați să vă anunțăm că ne-am alăturat inițiativei „All In Challenge”, pentru a-i ajuta pe oameni să rămână sănătoși în această perioadă. Te invităm pe tine și pe 5 dintre prietenii tăi să fiți alături de noi la Stage 24. Fiți invitații noștri speciali în noul episod și veți avea o experiență VIP la Warner Bros. Studio Tour. Sperăm să vă bucurăm puțin și suntem nerăbdători să vă revedem. Intrați pe AllInChallenge.com și donați oricât puteți – 10 dolari, 25 dolari, fiecare sumă contează. 100% din profituri vor merge către @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica și @AmericasFoodFund. Abia aștept să vă revăd și să vă îmbrățișez atunci când această situație se va termina. Până atunci, stați pe FaceTime, sunați-vă familia și prietenii. Rămânem conectați”, a scris Jennifer Aniston pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hi guys 👋🏼 ❤️⠀ ⠀ Were so excited to join the ALL IN challenge to help keep people fed and healthy during this time. ⠀ ⠀ Were inviting you and five of YOUR friends to join the six of us on Stage 24. Be our personal guests in the audience for the taping of our @HBOMAX reunion, as we reminisce about the show and celebrate all the fun we had 🥳 … and get the whole Friends VIP experience on the Warner Bros. Studio Tour.⠀ ⠀ We hope this brings a little joy, and something to look forward to. Go to AllInChallenge.com to enter… and donate whatever you can – $10, $25 – every dollar counts. 100% of proceeds will go to @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica and #AmericasFoodFund which benefits @feedingamerica and @wckitchen. ⠀ Cant wait to meet and hug you guys when this is all over 🥰 Until then, keep Facetiming, calling, DMing, and texting your friends and family. We gotta stay connected 🙏🏼

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston) pe

Actrița a explicat că ea și restul colegilor ei din Friends se alătură inițiativei All In Challenge, care este o modalitate de a strânge fonduri pentru persoanele afectate de pandemia de coronavirus, și presupune ca mai multe celebrități să scoată la licitație diferite bunuri personale sau experiențe.

Această inițiativă a fost lansată de Fanatics, un retailer online de articole sportive, și își propune să fie „cea mai mare strângere de fonduri digitală.” Până în prezent, s-au strâns peste 15 milioane de dolari, care au fost donați organizațiilor non-profit Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen și No Kid Hungry.

În luna martie, mai multe surse declarau că se speră ca filmările serialului Friends să fie reluate la finalul lunii mai, acest lucru depinzând de evoluția pandemiei. Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani.

Nu este singurul serial ale cărui filmări au fost suspendate în această perioadă. Același lucru s-a întâmplat și cu The Morning Show (în care Jennifer Aniston joacă alături de Reese Witherspoon), Falcon and the Winter SoldierRiverdaleSurvivor și multe alte producții TV și cinematografice.

Citește și:
Ashton Kutcher și Mila Kunis au scos la vânzare un vin „de carantină', iar banii vor fi donați pentru lupta în combaterea coronavirusului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people