Jennifer Aniston scoate la licitație o fotografie nud cu ea, iar banii vor fi donați

Actrița Jennifer Aniston se alătură luptei împotriva coronavirusului și scoate la licitație o fotografie alb-negru nud cu ea.

Jennifer Aniston scoate la licitație o fotografie nud cu ea, iar banii vor fi donați

Actrița Jennifer Aniston se alătură luptei împotriva Covid-19 și pune la vânzare o fotografie nud cu ea.

Fotograful Mark Seliger, alături de Red Carpet Advocacy (RAD) și casa de licitații Christie’s, scot la vânzare 26 de fotografii ale unora dintre cele mai cunoscute și apreciate celebrități din întreaga lume cu scopul ajutorării organizațiilor care luptă în combaterea coronavirusului. Una dintre aceste fotografii este cea cu Jennifer Aniston, mai exact o fotografie nud făcută în 1995, la scurt timp după ce hairstylistul Chris McMillan i-a schimbat look-ul actriței. 

Printr-o postare publicată pe contul personal de Instagram, Jennifer Aniston spune că veniturile vor fi direcționate către organizațiile care oferă testări gratuite pentru coronavirus și nu numai. „Dragul meu prieten @markseliger a făcut echipă cu @radvocacy și cu @christiesinc pentru a scoate la licitație 25 dintre portretele realizate de el, printre care și cel cu mine – pentru combaterea COVID-19. 100% din veniturile din vânzarea acestei fotografii vor merge către @NAFclinics, o organizație care asigură testare gratuită de coronavirus și îngrijire medicală pe tot teritoriul țării persoanelor care nu au posibilitatea să-și plătească un tratament.”


Fanii celebrului serial Friends cu siguranță își vor dori să aibă și ei fotografia iconică cu actrița, putând astfel să ajute organizațiile care depun eforturi în aceste momente pentru combaterea coronavirusului.

Într-un interviu pentru InStyle, Mark Seliger își amintește de ziua în care a realizat această fotografie. „Am făcut o mulțime de fotografii diferite, dar aceasta a fost cea mai bună. Era o perioadă în care Jennifer trecea printr-o despărțire, iar fotografia arată o persoană foarte deschisă și puternică.”

Licitația se termină pe 12 iunie și deja cineva a oferit 6.500 de dolari pentru această fotografie, după ce experții de la casa de licitație Christie au evaluat-o între 5.000 și 7.000 de dolari. Pe lângă Jennifer Aniston, și alte vedete își vor scoate la licitație portretele, cum ar fi Leonardo DiCaprio, Dr. Dre, Snoop Dogg și Billie Eilish.

Citește și:
Jennifer Aniston iubește acest remix de pe TikTok după piesa consacrată din Friends

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people