Jennifer Aniston și Brad Pitt au avut o scurtă reuniune la un after party de la Premiile Oscar

Jennifer Aniston a lipsit de la Premiile Oscar, însă ea și Brad Pitt s-au reunit și au vorbit la o petrecere de după faimoasa ceremonie.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au avut o scurtă reuniune la un after party de la Premiile Oscar

Jennifer Aniston și Brad Pitt, câștigător al unui premiu Oscar, au avut o scurtă reuniune după ceremonie, în cadrul petrecerii organizate de Guy Oseary.

Potrivit Page Six, Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit și au vorbit pentru o scurtă perioadă. „De data aceasta nu a fost agitație”, a declarat un martor de la petrecere. „Aniston l-a felicitat pe Pitt pentru reușita sa și nu au petrecut foarte mult timp împreună.”

Cei doi nu au fost fotografiați împreună la această petrecere. În schimb, Jennifer Aniston a fost fotografiată la petrecerea organizată de Netflix, în timp ce Brad Pitt și-a început seara la Governos Ball și la petrecerea Vanity Fair.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kayla (@fanis_ton) on

Această reuniune a fost așteptată de fani, după ce interacțiunea dintre Brad și Jennifer din culisele SAG Awards a făcut înconjurul lumii.

Deși fanii și-ar fi dorit o împăcare a cuplului, se pare că ei doi rămân doar prieteni. „Ei sunt prieteni și se bucură unul pentru celălalt. Își doresc reciproc să fie fericiți. Ea este fericită să îl aibă înapoi în viața ei pe Brad, ca prieten”, a declarat o sursă pentru Page Six.

În acea seară, „Jen a fost fericită pentru Brad”, a continuat sursa. „Cei doi s-au felicitat și asta a fost tot. A fost o seară emoționantă”.

Brad Pitt a vorbit pentru Entertainment Tonight despre relația cu Jennifer Aniston. Întrebat la Globurile de Aur dacă își dorește o nouă reuniune cu Aniston, el a menționat că probabil se vor întâlni, ea fiind o bună prietenă. Ulterior actorul a făcut o glumă despre cât de mult își dorește toată lumea să aibă loc această întâlnire. „A doua cea mai importantă întâlnire a anului? Înțeleg”, a spus el, referindu-se că cea mai importantă reuniune este cea a actorilor din serialul Friends, care va avea un episod special pe HBO Max.

Citește și:
Cele mai importante momente de la Premiile Oscar 2020

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people