Jennifer Aniston își îndeamnă fanii să poarte măști de protecție pentru a fi în siguranță

Actrița din serialul Friends îi roagă pe oameni să poarte măști de protecție pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus și a salva vieți.

Jennifer Aniston își îndeamnă fanii să poarte măști de protecție pentru a fi în siguranță

Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a crescut semnificativ în ultima vreme în întreaga lume. Iar această creștere este strâns legată de măsurile de relaxare pe care majoritatea țărilor le-au impus, dar și de nerespectarea regulilor de prevenție de către cetățeni. În acest context, Jennifer Aniston a făcut un apel către oameni, în care îi încurajează să poarte în continuare măști pentru a putea preveni îmbolnăvirile.

Aceasta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea, purtând o mască de protecție neagră, însoțită de următoarele gândurile: „Înțeleg că măștile sunt inconfortabile. Dar nu e mai rău că afacerile sunt închise… că oamenii își pierd locurile de muncă… că personalul medical a ajuns la epuizare? Foarte multe vieți au fost luate de acest virus pentru că nu facem suficient”.

Actrița a continuat, afirmând că deși sunt oameni care respectă regulile, există mult prea multe persoane care refuză să poarte o mască. Aceasta subliniază că purtarea măștii nu este o decizie politică, ci este doar o măsură simplă și eficientă, care ar putea salva vieți.

„Chiar cred în bunătatea oamenilor și știu că putem să facem asta. Dar cu toate acestea încă sunt foarte mulți oameni în țara noastră care refuză să ia măsurile necesare pentru aplatizarea curbei și pentru a ne păstra reciproc în siguranță. Oamenii sunt îngrijorați că purtarea măștii le știrbește niște drepturi fundamentale. Această recomandare simplă și eficientă este politizată cu prețul vieților omenești. Și chiar nu ar trebuie să fie o dezbatere”.

Jennifer a încheiat mesajul său rugându-i pe oameni să poarte o mască de protecție, așa cum face și ea. „Dacă vă pasă de viețile oamenilor, vă rog #purtaționenorocitădemască și încurajați-i și pe cei din jurul vostru să facă la fel”.

View this post on Instagram

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But dont you feel that its worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we arent doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this 🥰 BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their rights being taken away' by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples lives. And it really shouldnt be a debate 🙏🏼 ⠀ ⠀ If you care about human life, please… just #wearadamnmask 😷 and encourage those around you to do the same ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Recent, actrița a scos la licitație o fotografie nud cu ea, pentru a susține lupta împotriva noului coronavirus. „100% din veniturile din vânzarea acestei fotografii vor merge către @NAFclinics, o organizație care asigură testare gratuită de coronavirus și îngrijire medicală pe tot teritoriul țării persoanelor care nu au posibilitatea să-și plătească un tratament”, a declarat Jennifer.

Citește și:
Jennifer Aniston are un tatuaj ascuns pe încheietură de care aflăm abia acum

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people