Jennifer Aniston are un tatuaj ascuns pe încheietură de care aflăm abia acum

Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre tatuajul său secret și semnificația acestuia într-un interviu cu Lisa Kudrow.

Jennifer Aniston are un tatuaj ascuns pe încheietură de care aflăm abia acum

În timpul unui interviu cu Lisa Kudrow, fosta ei colegă din celebrul serial Friends, Jennifer Aniston a dezvăluit în premieră că are un tatuaj secret. Deși există o adevărată mișcare a fanilor care urmăresc ce tatuaje și-au mai făcut vedetele lor preferate, nimeni nu a observat când actrița și-a făcut un tatuaj. Surse din anturajul acesteia spun că Jennifer Aniston s-ar fi tatuat în 2008, dar că îl ascunde atunci când joacă în filme sau este prezentă la evenimente publice.

Ce tatuaj are Jennifer Aniston pe încheietura mâinii? Numărul 11 imprimat pe piele de două ori, prin care aduce un omagiu câinelui său Norman, la care a ținut foarte mult. „Numărul 11 este de asemenea special pentru că marchează atât ziua sa de naștere, cât și a regretatului Norman”, au explicat apropiați ai vedetei, care spun și că Jennifer Aniston este foarte spirituală.

În 2011, Jennifer Aniston și-a tatuat numele câinelui său pe piciorul drept, pentru a-i aduce un omagiu. Înainte de moartea lui Norman, actrița declarase într-un interviu că îl lua cu ea de fiecare dată când se ducea la filmări.

Iarna trecută a început să circule zvonul că cei șase actori din Friends vor să facă o reuniune. Pandemia de coronavirus a dat planurile echipei peste cap, dar odată ce situația va permite reluarea filmărilor, se pare că ne vom putea bucura de un episod special marca Friends, ce va fi difuzat pe HBO Max.

„Cred că o să fie foarte distractiv. Asta dacă ieșim odată din carantină și reușim să facem reuniunea”, a spus Jennifer Aniston. Lisa Kudrow s-a arătat și ea la fel de entuziasmată, declarând că: „Da, ar fi minunat. De-abia aștept să facem asta. Nu știm tot despre ce urmează să se întâmple. Cred că și noi trebuie să fim surprinși de unele lucruri.”

Citește și:
Relația lui Leonardo DiCaprio cu Camila Morrone devine din ce în ce mai serioasă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people