Jennifer Aniston: discurs emotionant despre increderea in sine

In timpul Festivalului de Film Giffoni, ce a avut loc weekendul acesta in Italia, Jennifer Aniston a primit premiul Lifetime Achievement, care a celebrat intreaga sa cariera la Hollywood.

Jennifer Aniston: discurs emotionant despre increderea in sine

Ulterior, actrita s-a intalnit cu fanii sai pentru o sesiune de intrebari, pentru ca apoi sa tina un discurs emotionant despre batalia pe care chiar si ea a dus-o cu propria persoana. „Suntem cu totii oameni, in cele din urma' a spus Jennifer emotionata, dupa ce o adolescenta a intrebat-o daca s-a simtit vreodata straina in pielea ei.

Citeste si:

Jennifer Aniston – despre zvonuri, tabloide si imaginea femeii

„In final, cu totii ne putem lovi de obstacole, putem crede ca nu mai e loc de inaintare, ca e prea mult. Ca durerea e prea mare, sau ca poate nu suntem suficient de buni' a continuat ea, „dar atunci trebuie sa iti spui ‚pot! Pot face asta!'.

Jennifer i-a incurajat apoi pe cei mai putin increzatori in sine sa nu se dea batuti, sa caute surse de inspiratie si sa nu se teama niciodata sa ceara ajutor atunci cand au nevoie: „toti am pornit din acelasi loc'.

Citeste si:

Jennifer Aniston, desemnata cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016

Vedeta a vorbit de asemenea despre importanta relatiilor interumane, sugerand ca ar trebui sa mai renuntam, din cand in cand, la telefon si la retelele sociale, si sa ne concentram pe ceea ce este cu adevarat important: pe oamenii si povestile din jurul nostru.

Text: Bianca Barsan
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people