Jason Momoa și Eiza Gonzalez s-au împăcat. Cum au fost surprinși actorii

Jason Momoa și Eiza Gonzalez au confirmat zvonurile legate de împăcare, după ce au fost surprinși împreună pe străzile din Malibu.

Jason Momoa și Eiza Gonzalez s-au împăcat. Cum au fost surprinși actorii

Jason Momoa și Eiza Gonzalez formează, din nou, un cuplu. Starul din „Aquaman” și actrița din „Baby Driver” au confirmat că s-au împăcat, după ce au fost surprinși într-o plimbare romantică cu motocicleta prin Malibu, California.

Jason Momoa și Eiza Gonzalez, din nou împreună

Momoa, în vârstă de 42 de ani, a purtat un hanorac roz deschis și pantaloni gri pentru plimbarea lor, în timp ce González, în vârstă de 32 de ani, care stătea în spatele starului cu brațele strânse în jurul taliei lui, a optat pentru o jachetă letterman și pantaloni de yoga negri în fotografiile obținute de Daily Mail. Siguranța a fost în mod clar pe primul plan pentru îndrăgostiți, amândoi purtând căști de protecție în timp ce au ieșit la plimbare cu Harley Davidson-ul actorului.

Probabil că Momoa și-a luat și mai multe măsuri de precauție decât de obicei după ce un motociclist s-a izbit frontal de Oldsmobile-ul său din 1970 duminică. Actorul nu a fost rănit în urma accidentului, în timp ce celălalt șofer a fost aruncat de pe motocicletă, dar a reușit să scape doar cu răni minore.

Cei doi s-au despărțit inițial, după 4 luni de relație

Momoa și Gonzalez au stârnit zvonuri legate de împăcare la începutul acestei luni, când au fost văzuți ieșind în aceleași două localuri din Londra. Se pare că Momoa și vedeta din „Hobbs & Shaw” au fost în interiorul localurilor în aceeași perioadă de timp, dar au ieșit separat și la doar câteva minute distanță.

Aceste apariții au avut loc după ce la mijlocul lunii iunie s-a aflat că s-au despărțit după o poveste de dragoste de patru luni. „Sunt persoane foarte diferite”, a declarat o sursă pentru People la acea vreme, deși o a doua persoană din interior a afirmat că cei doi „sperau că și-ar fi putut rezolva problemele”.

Momoa și Gonzalez ar fi început să se întâlnească în februarie, la doar o lună după ce el și-a anunțat despărțirea de soția sa, Lisa Bonet. „În momentul de față, nu este o situație foarte serioasă și amândoi văd unde se îndreaptă lucrurile”, a declarat o sursă pentru People în luna mai, continuând să spună că Momoa și González se întâlnesc „exclusiv” după ce „s-au cunoscut la muncă și prin relații comune”.

Citește și:
Raluca Bădulescu, replică acidă pentru cei care îi critică aspectul fizic: „Circuri infinite'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people