Jason Momoa și Eiza Gonzalez s-au despărțit după câteva luni de relație: „Sunt persoane foarte diferite”

Jason Momoa și Eiza Gonzalez s-au despărțit, după câteva luni de relație.

Jason Momoa și Eiza Gonzalez s-au despărțit după câteva luni de relație: „Sunt persoane foarte diferite”

Jason Momoa și Eiza Gonzalez au decis că este mai bine pentru ei să meargă pe drumuri separate. O sursă a declarat pentru PEOPLE că actorul din „Dune”, 42 de ani, și actrița din „Ambulance”, 32 de ani, s-au despărțit, după ce s-a confirmat luna trecută că se întâlnesc.

Jason Momoa și Eiza Gonzalez s-au separat

O sursă a declarat pentru PEOPLE în luna mai că Momoa și Gonzalez erau „exclusiviști” și că se vedeau din februarie „după ce s-au întâlnit prin intermediul locului de muncă și prin legături comune”. O altă sursă spune că cei doi „speră că și-ar putea rezolva” problemele de cuplu și ar putea chiar să se împace.

„Se iubesc foarte mult, după ce s-au întâlnit în liniște o perioadă de timp înainte de a deveni public”, adaugă sursa. „Sunt în etape diferite ale vieții”.

„Sunt pur și simplu persoane foarte diferite”, spune sursa care a confirmat despărțirea celor doi.

Sursa a mai declarat că Eiza este mai implicată în relații și „dă totul pentru persoana iubită”. „Ea este mai degrabă o persoană care are o relație pe termen lung decât o persoană care iese ocazional cu cineva”, a adăugat sursa despre actrița din „I Care a Lot”. În ceea ce-l privește pe Momoa, el este „un tip foarte bun, foarte generos și fericit tot timpul; el este interesat de dragoste și de răspândirea ei”.

„Nu că nu ar lua-o în serios, dar cu copiii lui, nu se va grăbi să se implice rapid în ceva”, a mai spus sursa despre Momoa.

În urmă cu o lună, relația dintre cei doi actori a devenit publică, iar surse apropiate ale cuplului declarau că se înțeleg de minune și își doresc să ia lucrurile pas cu pas. Cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi nu era foarte serioasă, însă se bucurau de timpul petrecut împreună.

Actorul și fosta soție, declarație comună de despărțire

La scurt timp, actorii au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de câteva luni. Povestea de dragoste dintre Eiza și Jason vine după ce actorul a anunțat separarea de soția sa, Lisa Bonet, în luna ianuarie. Cei doi au anunțat divorțul după 5 ani de căsnicie printr-o declarație comună.

„Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru de nezdruncinat față de această viață sacră… învățându-i pe copiii noștri ce este posibil. Trăind prin rugăciune. Fie ca dragostea să prevaleze J & L”, au spus ei în declarație.

O sursă a declarat pentru PEOPLE la vremea respectivă că ei „vor să exploreze alte lucruri” după despărțire și încă țin „profund unul la celălalt”, adăugând: „Fac lucruri separat de ceva vreme”.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people