Jason Momoa & Lisa Bonet formează din nou un cuplu?

Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să mai des o nouă șansă mariajului lor!

Jason Momoa & Lisa Bonet formează din nou un cuplu?

La scurt timp după ce au anunțat pe rețelele sociale că nu mai formează un cuplu, Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să mai dea încă o șansă mariajului lor. Potrivit unei surse apropiate, cei doi s-au mutat din nou împreună și încearcă să își rezolve problemele.

„Acum două săptămâni, Jason s-a mutat înapoi cu Lisa și sunt din nou împreună. Au decis să facă lucrurile să funcționeze pentru că amândoi au investit foarte mult unul în celălalt”. Cei doi copii ai lor, Lola, în vârstă de 14 ani, și Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani, sunt „evident încântați că părinții lor au mai dat încă o șansă căsniciei lor. Toată lumea speră ca de data asta lucrurile să funcționeze”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat în urmă cu o lună ca au decis să se despartă după 16 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de Momoa, printr-o declarație comună, pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Toți am simțit schimbările acestor vremuri. Se produce o revoluție și familia noastră nu face excepție de la asta. Așa că împărtășim vestea că o vom lua pe căi diferite în căsnicie. Spunem asta nu pentru că am crede că este o știre care să conteze, ci pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Fie ca dragostea să prevaleze. J & L”, se arăta în declarația comună.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, iar doi ani mai târziu au devenit părinți. În 2008 s-a născut cel de-al doilea copil al lor, un băiețel pe nume Nakoa-Wolf. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2017.

De-a lungul relației, Momoa nu s-a ferit să își arate dragostea pentru Lisa. În 2013, de exemplu, acesta a declarat că „soția mea este o femeie foarte frumoasă. E frumoasă și o iubesc. Sunt un bărbat norocos.' „E femeia visurilor mele. E un înger. E minunată. Dumnezeu să o binecuvânteze.”, mai spunea actorul în 2016 pentru Huffington Post.

Citește și:

Kim Kardashian continuă procesul de divorț. Ce părere are despre postările pe care Kanye West le-a făcut în ultima vreme pe rețelele sociale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video