Kim Kardashian continuă procesul de divorț. Ce părere are despre postările pe care Kanye West le-a făcut în ultima vreme pe rețelele sociale

Kim Kardashian afirmă că postările lui Kanye West i-au adus „suferință emoțională”.

Kim Kardashian continuă procesul de divorț. Ce părere are despre postările pe care Kanye West le-a făcut în ultima vreme pe rețelele sociale

Kim Kardashian nu își dorește să se împace cu Kanye West și continuă să ia măsuri pentru a finaliza cât mai rapid procesul de divorț. Potrivit publicației People, vedeta a depus noi documente, prin care cere ca eforturile lui West de a împiedica divorțul „să fie respinse.”

„De când a fost depusă cererea de divorț, domnul West, prin acțiunile sale, a arătat clar că nu acceptă ca relația conjugală a părților să fie încheiată”, se arată în documente. „Domnul West a publicat pe rețelele sociale conversații private ale părților și informații false cu privire la chestiuni personale de familie și de co-parenting, ceea ce a provocat suferință emoțională. Încetarea stării civile ar trebui să-l ajute pe domnul West să accepte faptul că relația conjugală dintre părți s-a încheiat și să meargă mai departe pe o cale mai bună, care va ajuta la creșterea comună a copiilor într-o manieră pașnică.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kim Kardashian susține că amânarea divorțului „va crea și mai multă tensiune și anxietate.” Printre actele depuse se află și o declarație a fondatoarei SKIMS, care subliniază dorința acesteia de a încheia mariajul.

„Îmi doresc foarte mult să divorțez. I-am cerut lui Kanye să avem un divorț privat, dar el nu a făcut asta. Kanye a răspândit multe informații false legate de problemele noastre de familie și de co-parenting pe rețelele sociale, iar acest lucru a creat multă suferință emoțională”, se arată în documentul depus de Kim Kardashian. 

„Deși mi-am dorit că mariajul nostru să funcționeze, mi-am dat seama că nu există nicio modalitate prin care să ne putem repara căsnicia. Kanye nu este de acord, dar cel puțin pare că a conștientizat faptul că vreau să pun capăt căsniciei, chiar dacă el nu își dorește asta. Cer Curții să îmi ofere statutul de persoană singură pentru a putea începe procesul de vindecare și pentru ca familia noastră să înceapă procesul de vindecare și să avanseze în acest nou capitol al vieții noastre”, a declarat Kim Kardashian.

Citește și:
Elon Musk are o nouă iubită! Cine este Natasha Bassett

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video