Afirmații pozitive despre cuplu pe care să le ai mereu la vedere. Îți vor schimba perspectiva asupra relației tale

Aceste afirmații pozitive îți vor aminti cum să te poziționezi corect în ceea ce privește relația ta de cuplu.

Afirmații pozitive despre cuplu pe care să le ai mereu la vedere. Îți vor schimba perspectiva asupra relației tale

Poate ai mai auzit despre afirmațiile pozitive. Sunt folosite în anxietate, depresie, ca o modalitate de securizare, de regăsire a echilibrului și stabilității. Într-un mod similar, afirmațiile pozitive îți reamintesc aspecte esențiale despre cuplu pe care le-ai uitat și ar fi util pentru sănătatea relației să le readuci în plan conștient.

Sunt recunoscătoare că există în viața mea

E ușor să uiți cum era când singurătatea ți se părea apăsătoare. Sau singurătatea nu a fost o experiență rea, însă prezența partenerului a fost un alt mod de a-ți îmbunătăți viața. Iar acum îndreptățirea și-a făcut loc, ceea ce te face să consideri că tot ceea ce primești ți se cuvine.

Îl iert când greșește

Da, există păcate și păcate, greșeli și greșeli. Nici tu nu ai mereu un comportament exemplar, se mai întâmplă ca fără să vrei să-l rănești, să faci un gest nepotrivit. El nu este perfect, și în cuplu e necesar să poți trăi cu suma imperfecțiunilor sale. Când nu ierți tu ești cea care trăiește cu frustrări, resentimente, tensiune.

Îmi asum să lucrez la sănătatea relației mele

Poate că ai obosit sau ți-ai dori ca totul să meargă de la sine. Însă e necesar să îți monitorizezi comportamentul, limbajul non-verbal. Să analizezi ce e disfuncțional din ceea ce pui în practică, ce ar trebui să schimbi și cum. Tu, nu partenerul.

Aleg să îl iubesc în fiecare zi

Știi deja că sunt zile când îți este foarte drag de el, încât l-ai strânge non-stop în brațe, zile când îți vine să îl trimiți pachet la mama lui. Ori să rămână la birou, să nu se mai întoarcă de acolo. De aceea alegerea de a-l iubi chiar și când te-a scos din minți e una care te ajută să nu îl tratezi ca pe un dușman. Să îl respingi, să te răzbuni, să îl pedepsești. Atitudini cu care oricum nu obții ceva bun în cuplu. Poate o schimbare, care însă știi și tu că nu va dura.

Mă concentrez pe aspectele bune ale relației

Din dorința de a te proteja ești foarte atentă, chiar extrem de vigilentă, la tot ce face el rău? Amplifici ceea ce nu merge? Evident că prin concentrarea pe negativ vei ajunge să observi numai negativul, iar ce e bun și frumos nici nu va mai fi băgat în seamă sau trece la cantitate neglijabilă. Bucură-te chiar și de lucrurile mici, care nu aduc un entuziasm uriaș. Nu uitați să râdeți împreună zilnic, din orice.

Îi sunt loială partenerului meu

Te temi că vei călca strâmb? Într-un moment când el nu îți va da atenție va deveni cu adevărat interesant colegul care îți face ochi dulci de ceva vreme? A fi infidel este o alegere, la fel și aceea de a fi loial, fidel, devotat. Loialitatea se referă și la momentele când prieteni sau chiar familia încearcă să intervină între voi, să te facă să alegi între ei și partener. Aici fiind vorba practic despre două loialități care sunt în coliziune deși nu ar trebui.

Citește și:
Cum să gestionezi situațiile când partenerul tău de cuplu are un comportament dramatic

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle