Adevăratul motiv pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează după o relație de 16 ani

Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat săptămâna trecută că se despart după 17 ani de relație.

Adevăratul motiv pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează după o relație de 16 ani

Vestea că Jason Momoa și Lisa Bonet nu mai formează un cuplu i-a șocat pe fanii celor doi, însă, potrivit unei surse apropiate, decizia de a divorța nu a fost luată peste noapte'.

„S-au separat fiindcă aveau priorități diferite”, a declarat sursa pentru People.

Aceasta a explicat că „În urmă cu câțiva ani, Jason se chinuia să își găsească de muncă. Acum cariera lui a explodat. Și își dorește să lucreze cât mai mult posibil”. Însă se pare că acest lucru nu este valabil și pentru Lisa Bonet, care își dorește să se concentreze asupra familiei. „Lisa nu vrea să îl urmeze pe Jason în toate locurile în care acesta merge. Ea se bucură de viața ei în L.A.”, a declarat sursa, care a adăugat și faptul că distanța le-a afectat relația.

„Unora distanța le întărește căsnicia. Pentru mariajul Lisei și al lui Jason a fost un dezastru”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, divorțul celor doi este unul amiabil, aceștia nedorindu-și ca despărțirea lor să se transforme într-un scandal mediatic. „Nu va fi un divorț cu scandal și nu vor vorbi urât unul despre celălalt. Amândoi sunt persoane spirituale”, a concluzionat sursa, anunță publicația People.

Săptămâna trecută, Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat că se despart după 16 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de Momoa, printr-o declarație comună, pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

„Toți am simțit schimbările acestor vremuri. Se produce o revoluție și familia noastră nu face excepție de la asta. Așa că împărtășim vestea că o vom lua pe căi diferite în căsnicie. Spunem asta nu pentru că am crede că este o știre care să conteze, ci pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Fie ca dragostea să prevaleze. J & L”, se arată în declarația comună.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, iar doi ani mai târziu au devenit părinți. În 2008 s-a născut cel de-al doilea copil al lor, un băiețel pe nume Nakoa-Wolf. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2017.

Citește și:
Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Gestul inedit făcut de cei doi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video