Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 5 ani de căsnicie

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. S-au cunoscut în 2005 și au împreună doi copii.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 5 ani de căsnicie

Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să se despartă după 16 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de Momoa, printr-o declarație comună, pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

„Toți am simțit schimbările acestor vremuri. Se produce o revoluție și familia noastră nu face excepție de la asta. Așa că împărtășim vestea că o vom lua pe căi diferite în căsnicie. Spunem asta nu pentru că am crede că este o știre care să conteze, ci pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Fie ca dragostea să prevaleze. J & L”, se arată în declarația comună.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, iar doi ani mai târziu au devenit părinți. În 2008 s-a născut cel de-al doilea copil al lor, un băiețel pe nume Nakoa-Wolf. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2017.

De-a lungul relației, Momoa nu s-a ferit să își arate dragostea pentru Lisa. În 2013, de exemplu, acesta a declarat că „soția mea este o femeie foarte frumoasă. E frumoasă și o iubesc. Sunt un bărbat norocos.”

„E femeia visurilor mele. E un înger. E minunată. Dumnezeu să o binecuvânteze.”, mai spunea actorul în 2016 pentru Huffington Post.

În 2019, Momoa a declarat pentru revista Esquire că mariajul cu Lisa Bonet este una dintre cele mai mari realizări ale vieții sale. „Dacă cineva spune că un lucru e imposibi… îmi vine să îi spun: „Ascultă-mă! M-am căsătorit cu Lisa Bonet. Orice e posibil!”.

Citește și:
Zayn Malik, pregătit pentru o nouă relație? Gestul făcut de artist a devenit viral

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people