James Franco, acuzat de hărțuire sexuală după victoria de la Globurile de Aur

James Franco a câștigat duminică un Glob de Aur pentru rolul său din "The Disaster Artist", însă acum mai multe actrițe vorbesc despre comportamentul său nepotrivit.

James Franco, acuzat de hărțuire sexuală după victoria de la Globurile de Aur

James Franco a purtat cu mândrie la Globurile de Aur o insignă cu Time’s Up, aratând că susține această mișcare, însă potrivit mai multor mesaje apărute pe Twitter, actorul nu ar fi avut un comportament exemplar.

A post shared by Jakob Beck (@jb_cinema) on

După ce a câștigat Globul de Aur pentru rolul din „The Disaster Artist”, pe Twitter mai multe actrițe care au lucrat cu actorul l-au acuzat pe acesta de hărțuire sexuală.

Sarah Tither-Kaplan a fost una dintre femeile care au vorbit despre comportamentul lui James Franco: „Hey James Franco, drăguță insigna #timesup la Globurile de Aur. Îți amintești că în urmă cu câteva săptămâni mi-ai spus că scena de nuditate totală pe care m-ai pus să o fac în două dintre filmele tale pentru 100 de dolari pe oră nu a fost exploatare pentru că am semnat un contract? A venit timpul să vorbim despre asta.”

Actrița a apărut în filmele scurte create de James Franco la Studio 4, școala de actorie pe care actorul a deschis-o. Compania s-a închis însă în luna octombrie a anului trecut, fără a fi oferite infomații despre motivul din spatele acestei decizii.

Sarah nu este singura care l-a acuzat pe James Franco de un comportament nepotrivit: Drăguță insigna #TIMESTUP, James Franco. Îţi aminteşti când eram în maşină și mi-ai împins capul spre penisul tău expus sau de acea dată când ai chemat-o pe prietena mea în camera ta de hotel, deşi avea doar 17 ani? După ce ai fost prins că ai acţionat la fel cu o altă fată de 17 ani?' a scris Violet Paley.

Comentariile altor persoane nu au întârziat să apară, însă printre cei care au citit postările fetelor se numără și oameni care le acuză că nu au vorbit înainte ca acesta să câștige acest premiu.

În ciuda acestor reacții, James Franco a sosit la aeroportul din Los Angeles zâmbind, pregătit să semneze autografe. Reprezentanții acestuia nu au emis până acum declarații, însă pe Twitter numele său apare în mai multe postări, mulți acuzând industria că nu a luat măsuri împotriva sa, Franco fiind nominalizat în 2011 pentru un Premiu Oscar.

Având în vedere măsurile luate de membri importanți ai industriei de la Hollywood în privința scandalurilor de agresiune sexuală, este posibil ca acțiunile lui James Franco să aibă urmări. Va fi însă acesta sfârșitul carierei actorului?

Citește și:
Momente definitorii la Globurile de Aur 2018

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people