Ivana Trump: circumstanțele decesului și primele reacții ale lui Donald Trump și ale copiilor lor

Ivana Trump, fost model și femeie de afaceri și prima soție a lui Donald Trump, a încetat din viața la vârsta de 73 de ani.

Ivana Trump: circumstanțele decesului și primele reacții ale lui Donald Trump și ale copiilor lor

Ivana Trump a decedat la vârsta de 73 de ani, fiind găsită în locuința ei din New York inconștientă. Ivana este prima soție a lui Donald Trump, cei doi căsătorindu-se în 1977. Cuplul a divorțat în 1992 și are trei copii: Donald Jr., Eric și Ivanka Trump.

Informațiile din acest moment arată că Ivana Trump a fost găsită la baza scărilor din locuința sa din Manhattan, joi, înainte de ora locală 13, de un angajat care a ajuns la reședința acesteia. Nu se cunoaște dacă aceasta ar fi avut probleme de sănătate care să îi pună în pericol viața, dar se știe că aceasta se pregătea să plece în vacanță la Saint Tropez în curând și că avea programată în ziua decesului o vizită la hairstilistul său. În acest moment, autoritățile anunță că iau în considerare o problemă cardiacă sau o căzătură fatală pe respectivele scări.

Ivana Trump s-a născut în 1949 în Cehoslovacia. După plecarea din Europa de Est, aceasta s-a stabilit mai întâi în Canada, înainte de a se muta definitiv în Statele Unite. De-a lungul vieții sale, Ivana Trump a lucrat ca model, designer de modă, scriitoare, a fost implicată în proiecte media și a devenit femeie de afaceri. A deținut posturi de conducere în cadrul afacerilor fostului său soț, Donald Trump, de care s-a despărțit în 1992, cei doi formând un cuplu celebru în New York-ul anilor 80. Divorțul dintre cei doi a fost intens urmărit de media americană și nu numai.

Vestea că Ivana Trump a încetat din viață a venit mai întâi de la fostul său soț, Donald Trump, care și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială Truth despre decesul acesteia: „Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și care sunt mulți, că Ivana Trump a încetat din viață în locuința ei din New York.” Fostul președinte american a continuat prin a vorbi despre legătura specială pe care Ivana a avut-o cu cei trei copii pe care i-au avut împreună.

Și Eric Trump, fiul Ivanei și al lui Donald Trump, a confirmat vestea pentru publicația Daily Mail, în vreme ce părăsea locuința acesteia: „A fost o zi tristă, o zi extrem de tristă”, a declarat acesta.

O declarație făcută publică de familia Trump arată și că: „Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă apropiată. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit din comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre curaj și duritate, despre compasiune și ambiție. Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa.”

Și Ivanka Trump a făcut o declarație pe contul personal de Instagram: „Îndurerată de moartea mamei mele. Mama a fost inteligentă, fermecătoare, pasionată și extrem de amuzantă. A fost un model de putere, de tenacitate și de hotărâre în toate acțiunile ei. A trăit viața din plin – fără să rateze o oportunitate de a râde sau a dansa. Îmi va lipsi pentru totdeauna iar amintirea ei va fi în inimile noastre mereu”.

Ivana Trump a fost văzută pentru ultima dată în viață miercuri, atunci când doi angajați au părăsit locuința acesteia.

Momentan, poliția nu consideră că decesul Ivanei Trump ar fi unul suspect, ci mai degrabă rezultatul unui accident. Medicii legiști urmează să stabilească cauza precisă a morții.

Unul dintre proprietarii salonului la care Ivana Trump avea o programare în ziua decesului a declarat că aceasta era o clientă frecventă, care venea săptămânal, de 20 de ani, pentru a-și face iconica coafură, classic Ivana. „Am văzut-o vinerea trecută, când a venit la noi, i-am făcut părul. Era foarte bine, nu era nimic în neregulă cu ea. Arăta sănătoasă și fericită. Era o femeie adorabilă, foarte prietenoasă…”, a declarat Fatih Cakirca, de la Salih Salon, din apropierea locuinței Ivanei Trump.

Prietena apropiată a Ivanei Trump, Nikki Haskell, a declarat pentru Page Six că Ivana Trump urma să plece astăzi în prima sa vacanță de la începutul pandemiei de Covid-19, la Saint Tropez. „Îi era frică de Covid-19”, a declarat aceasta, adăugând că Trump a fost izolată aproape complet pe durata pandemiei.

Citește și:
Ana de Armas, dezvăluiri despre relația cu Ben Affleck. De ce a vrut actrița să se mute din Los Angeles

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people