Emmanuel Macron încearcă să-l copieze pe Zelenski? Președintele Franței, surprins într-o ținută atipică

Emmanuel Macron este acuzat că ar încerca să îl copieze pe Volodimir Zelenski, după ce a fost surprins într-o ținută neobișnuită pentru el.

Emmanuel Macron încearcă să-l copieze pe Zelenski? Președintele Franței, surprins într-o ținută atipică

Emmanuel Macron este considerat unul dintre cei mai eleganți lideri UE. Președintele Franței a fost surprins mereu într-o ținută impecabilă, tot timpul la costum și atent aranjat. Cu toate acestea, oamenii au fost uimiți să îl vadă pe liderul francez într-o cu totul altă ipostază, iar unii cred că încearcă să îl copieze pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Emmanuel Macron a renunțat la costum și cravată în favoarea hainelor casual

Macron este rareori văzut purtând altceva decât un costum imaculat, cu părul tuns și bărbierit. Ei bine, președintele Franței a fost văzut în spatele unui birou din palatul Elysee, purtând un hanorac închis la culoare și blugi. De asemenea, oboseala se putea citi cu ușurință pe chipul acestuia, fiind și nebărbierit. Unii cred că este o tactică de marketing, urmându-i exemplul președintelui ucrainean.

De la izbucnirea războiului în Ucraina, Volodimir Zelenski a fost văzut numai în haine militare. Fără a mai ține cont de etichete, liderul ucrainean a renunțat la protocol și s-a îmbrăcat în haine lejere, dar potrivite pentru front. Acesta a devenit o figură recunoscută instantaneu în mijlocul invaziei ruse și și-a petrecut ultimele trei săptămâni îmbrăcat în hanorace, jachete și tricouri simple kaki, în timp ce coordonează apărarea țării sale.

Francezii sunt cunoscuți de multă vreme ca fiind creatori de tendințe și furnizori de modă rafinată, dar se pare că președintele Emmanuel Macron a început să ia sfaturi de stil de la cel mai în vogă lider european. În noile imagini cu Macron, liderul francez abia poate fi recunoscut la prima vedere, hanoracul său negru și larg fiind departe de piesele vestimentare cu care a obișnuit până acum.

Încearcă Macron să îl copieze pe Zelenki?

Fotografiile făcute în Camera de Aur a Palatului Élysée din Paris îl arată în timp ce răspunde apelurilor liderilor internaționali în ipostaze care seamănă izbitor cu imaginile cu Zelenski, pregătindu-se să vorbească cu mass-media. Imaginile cu liderul francez au fost bine primite pe rețelele de socializare de către adepți care au aplaudat ipostaza în care a fost surprins președintele.

Dar alții l-au acuzat pe Macron că a organizat fotografiile în stilul „războiului” ca un truc de marketing, eliminând popularitatea lui Zelenski și încercând să pară mai identificabile. Până acum, Macron a fost un personaj perpetuu bine îmbrăcat și a fost prezentat de multă vreme drept omul de stat suprem care nu ar îndrăzni să fie surprins fără costum și cravată, chiar și în afara serviciului.

Citește și:
Noi detalii inedite despre relația dintre Channing Tatum și Zoë Kravitz

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people