Iulia Vântur, criticată dur de fani. De la ce a pornit totul

Fanii au avut cuvinte dure de spus la adresa Iuliei Vântur.

Iulia Vântur, criticată dur de fani. De la ce a pornit totul

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Românca a susținut recent o serie de concerte în America, însă fanii care au văzut clipurile postate pe internet au fost revoltați de interpretarea artistei.

Un clip de la un concert susținut de Iulia Vântur în New Jersey a stârnit revolta fanilor, care au fost revoltați când au văzut ce melodii a interpretat artista în fața unei săli pline cu spectatori.

Iulia Vântur a interpretat colindul La Betleem colo-n jos, dar în indiană, lucru care i-a revoltat pe foarte mulți fani, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii de pe Youtube, unde a fost postat clipul și au ținut să își arate nemulțumirea față de alegerea artistei.

„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris o fană revoltată. „Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a mai scris altcineva.

Unii au fost deranjați de faptul că artista a ales să și danseze, destul de senzual, în timp ce interpreta melodia.

„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv!”, a mai comentat cineva. „Blasfemie totală! Dacă ai fi știut cine este Maica Domnului n-ai fi ajuns să faci așa ceva. Vai de capul tău, femeie!”, este un alt comentariu.

Ce a dezvăluit Iulia Vântur despre cariera ei din India

Mulți s-au întrebat cum a reușit Iulia Vântur să își facă o carieră de succes în India și iată că acum vedeta a vorbit despre acest aspect al vieții ei. Deși a recunoscut că a fost ajutată un pic și de Salman Khan, Iulia Vântur a ținut să precizeze că a muncit mult până la a ajunge la succesul de acum.

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință. În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu acordat publicației VIVA.

„Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum. (zâmbește). Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Citește și:
Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, cu 10 ani mai tânăr

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people