Iulia Vântur vorbește deschis despre relația cu Salman Khan după ce s-a speculat că cei doi s-au despărțit

Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația cu Salman Khan după zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit.

Iulia Vântur vorbește deschis despre relația cu Salman Khan după ce s-a speculat că cei doi s-au despărțit

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile privind viața lor personală. Artista a petrecut o bună perioadă de timp în România, departe de India și partenerul său, iar fanii i-au urmărit cu mare atenție fiecare apariție, atât pe social media, cât și în presă sau la posturile de televiziune.

Fanii care o urmăresc pe social media au fost destul de surprinși să vadă că artista apreciază în ultima vreme mai multe postări care conțin citate motivaționale despre despărțire, iar acest lucru a dus la apariția mai multor știri conform cărora relația celor doi s-ar fi terminat.

Iulia Vântur, declarații sincere despre relația cu Salman Khan

După ce a infirmat zvonurile privind despărțirea de Salman Khan prin intermediul unui mesaj transmis pe rețelele de socializare, iată că acum Iulia Vântur vorbește deschis despre această relație, dar și despre dorința de a deveni mamă.

„Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?!… Publicul se poate plictisi repede, mai ales de ceea ce este cunoscut. Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…,” a declarat Iulia Vântur într-un interviu acordat publicației VIVA!.

Vedeta a vorbit și despre căsătorie, subliniind faptul că nu crede că un document este atât de important, ci altele sunt aspectele după care se ghidează în viața sentimentală.

„Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a declarat artista pentru sursa citată.

„Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai declarat aceasta.

Citește și:
De ce Gina Pistol nu a fost alături de Smiley de ziua de naștere a acestuia: „Este un pic cam prins…”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people